Gabona minőség-vizsgálat otthon?

Egy bizonyos szintű gabona minőségvizsgálat a felvásárlás, betárolás és a feldolgozás esetén is szükséges.
labor2.jpg
Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. küldetésének tekinti, hogy lehetőséget nyújtson a kisebb gazdálkodóktól egészen a komolyabb gabonalaborokig, valamint a gabonakereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak, hogy a gabona minőségvizsgálatot elérhető árú, professzionális laboreszközökkel saját maguk is el tudják végezni. Ezért is a műszerek gyártóival egyeztetve némely műszer esetében számottevő árcsökkenéssel lehet kalkulálni a tavalyi árakhoz képest.


Mezőgazdasági támogatások: Bővülő helyi és központi pályázatok, kedvező banki lehetőségek!

MVH logo.jpg
A különféle mezőgazdasági pályázatokkal a gabonalaborok és a kisgazdák igényei is még szélesebb körben kielégíthetők, a minőségi gabona kereskedelme így felgyorsulhat. Nem kell sokáig betárolva várni a kedvezőbb felvásárlási árakat.

Az infrastruktúrát bővíteni, modernizálni kell, ahhoz pedig nem elég a szándék, de pénz is kell!

A beltartalmi elemzők a tavalyinál kedvezőbb piaci ára mellett, a mezőgazdasági pályázatok és a banki támogatások, különféle kedvezményes hitelek hatása is érezhető. A gabona minőségvizsgálathoz szükséges laboreszközökre (esésszám mérőkre, labor darálókra, beltartalmi elemzőkre) már most -a szezon előtt is- emelkedett kereslettel szembesültünk, az elmúlt évekhez viszonyítva, úgyhogy kijelenthető, hogy a mezőgazdasági támogatások éreztették jótékony hatásukat!

Minőségvizsgálat és értéknövelés!
euro gabona.jpg
A gabona minőségvizsgáló műszereket használó gazdálkodók és felvásárlók is tudják: a kiváló minőségű gabona a biztos jövő záloga! A beltartalmi elemző műszerek egyértelmű célja a gabonatermesztés szakmai tökéletesítése és a minőségének állandó javítása, fejlesztése és megőrzése. A gabonája érték maradjon az Ön zsebében!

Hiába a tápanyagok precíziós visszapótlása a talajba, hiába a minél pontosabb sorművelés, sorvezetés, ha a gabona értékesítésénél a beltartalom elemzők pontos mérése nélkül az addig megspórolt forintok pillanatok alatt kicsúszhatnak a markából! Erre a problémára kínálunk megoldást többféle műszereinkkel.

Gabona minőségvizsgálatának műszereiben tökéletes partner: Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.
Árpi előadása.jpg
Február végén és március elején megrendezett két nyílt napunknak is köszönhetően ez a szezon jobbnak ígérkezik a szokásosnál, hamar megtaláljuk a közös hangot a kis gazdaságok vezetőivel, de a nagyobb termelőszövetkezetekkel, sőt a minőség ellenőrző hivatalokkal is! Cégünk nyílt napjain az előadásaink első részében a GPS-es technológiával és ezek hatékonyságával ismerkedtek meg behatóbban a résztvevők, illetve a saját fejlesztésű automata kormányzásról hallhattak, amit élőben ki is próbáltak a gyakorlati bemutatón a Székesfehérvár-i referencia partnerünk segítségével.

Három rövid előadásunkban pedig aktuális és igen érzékeny kérdéseket feszegetettünk a nedvességmérők, beltartalmi elemzők pontosságáról, az előforduló hibák és azok okairól, valamint a gabona minőségvizsgálatkor és átvételkor tapasztalt ügyeskedésekről, problémákról és a betárolásnál fellépő gondokról és megoldásaikról. A szünetekben bemutattunk pár gyors nedvességmérőt és beltartalmi elemzőt működés közben is. Számunkra nem meglepő módon a Pfeuffer és Mininfra beltartalmi elemzőinkkel is sorra azonos eredményeket mértünk.
Géza előadása.jpg
A korszerű minőségvizsgáló gabonalaborok elengedhetetlen kellékeit nálunk megtalálták, megtalálják az érdeklődők. A gabona minőségvizsgálatoknál nélkülözhetetlen eszközök széles választékát kínáljuk, legyen szó a méltán híres és ismert német Pfeuffer mintavevőről, mintaosztóról, mintatisztítóról, labormérlegekről, Mininfra és Pfeuffer beltartalmi elemzőkről, nedvességmérő műszerről, vagy akár egyik megbízható, modern Memmert szárítószekrényről!

Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft-nél mindent megtalál, ami a gabona minősítéséhez feltétlenül szükséges!

A gabona minőségvizsgálat eredménye a szakemberek számára fontos információkat szolgáltat. Cégünknél mindent megteszünk, hogy vásárlóink megtalálják a számukra legmegfelelőbb laborfelszerelést!


Halmai Géza
70/3226145 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat