GPS-es sorvezető siker az AgroMASH Expo-n!

A reflektrorfényben ezuttal az automata gépvezérlésre képes Leica mojo3D sorvezető, az új LineGuide 800 sorvezető és a sorvezetőkhöz elérhető AS7500-as automata szakaszoló került.


Új sorvezető a magyarországi kínálatban: Leica mojo3D

Nagy érdeklődést váltott ki a LeicaGPS-es sorvezető kiállítás az Agromash Expo-n mojo3D, megy egy sokoldalúan továbbfejleszthetőagagag GPS-es sorvezető készülék. A rekordszámú látogató megnézhette és kipróbálhatta az automata kormányzásos rendszert. Magyarországon kizárólag a Landasin-Agrogazda Kft kínálatában találhatóak meg a Leica mezőgazdasági GPS sorvezetői. A területmérőként is használható mojo3D opcionális lehetőségei után is sokan érdeklődtek: automata kormányzás (dörzskerekes, hidraulikus), automata permetezőgép szakaszolás vezérlés, flottakövetés, távmenedzsment, RTK bázisállomás, Network RTK, GNSS, 2-3cm-es pontosság...

Előrendelési dömping az expón a LineGuide 800 mezőgazdasági GPS sorvezetőre!
Sikerrel mutattuk be a saját fejlesztésű GPS-es sorvezetőink legújabb tagját, az LD Agro LineGuide 800-at! Minden eddiginél nagyobb, 8"-os kijelző, és a már jól bevált John Deere Starfire GPS vevő-vel kiegészítve tökéletes választás az ingyenes GPS-jelekkel dolgozó sorvezetők közül. A sorvezető szoftverének tudása is bővült: új funkciók teszik még tökéletesebbé a terepen végzett munkákat (pl.: előző sor használata referenciavonalként, opcionálisan kijuttatási térképek visszatöltése a készülékbe, stb…)

Agrogazda.hu AgromashExpo 2013Agrogazda.hu nedvességmérők az AgromashExpo-n

Automata szakaszolás az Mg Navigátor V2, LineGuide 300, LineGuide 800 készülékhez!
Természetesen régi ügyfeleinkről sem feledkeztünk meg, igyekszünk számukra is újabb fejlesztésekkel megkönnyíteni munkájukat. Ennek eredményeképpen a saját, magyar fejlesztésű LD-Agro márkanevű termékeink közül, a több 1.000 eddigi és leendő vásárlóink számára is, mostantól 3 GPS sorvezető készülék is továbbfejleszthető automata szakaszoló berendezéssel! Csökkentse növényvédő-szer kiadásait további 3-4%-kal!

Kocsis Árpád
Landasin-Agrogazda Kft.

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat