Gyors gabona minőségvizsgálat elérhető áron?

Beltartalmi elemzőinkkel, labor műszereinkkel ez már bárkinek lehetséges!

Egy bizonyos szintű gabona minőségvizsgálat a felvásárlás, betárolás és a feldolgozás esetén is szükséges. Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. küldetésének tekinti, hogy lehetőséget nyújtson a kisebb gazdálkodóktól egészen a komolyabb gabonalaborokig, valamint a gabonakereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak, hogy a gabona minőségvizsgálatot elérhető árú, professzionális laboreszközökkel saját maguk is el tudják végezni.

Folyamatos kontroll a minőségen
labor.jpg
A kiváló minőségű gabona kereskedelme felgyorsulhat, ha nem kell sokáig betárolva várnunk a kedvezőbb felvásárlási árakat. Ehhez azonban tudnunk kell a gabonánk minőségi mutatóit és ezeket időről-időre ellenőrizni kell, de a gabonánk beltartalom mérése legfőképp a betárolásnál, majd a kitárolásnál szükséges.

Infrastruktúránkat ezért bővíteni, modernizálni kell. Lépést kell tartsunk a modern, rohanó világ követelményeivel, mert ahogy mondják „Aki nem halad, az lemarad!”

A gabona minőségvizsgálathoz szükséges laboreszközökre (esésszám mérőkre, labor darálókra, beltartalmi elemzőkre) már most -a betakarítási szezon előtt- is emelkedett kereslettel szembesültünk az elmúlt évekhez viszonyítva, úgyhogy kijelenthető, hogy a mezőgazdasági támogatások éreztették jótékony hatásukat és a termelők, kereskedők felvették az ütemet! Ma már csak kevés telephelyen nem találni valamilyen gyártmányú és korú beltartalmi elemzőt. Fontos azonban, hogy ezek a műszerek, a mérési elvük és gyorsaságuk is modernizálva legyen a kor követelményeinek megfelelően.

A gabonaminta osztályozása és előkészítése további vizsgálatokhoz
labor 2.jpg
Szeretné, ha pontosan tudná osztályozni a beszállított terményt? Alacsonyabb árat akar fizetni a nem megfelelő tisztasággal vagy sok tört szemmel rendelkező terményért? Azonnal tudni szeretné a várható tisztítási költségeket? Válassza a Pfeuffer cég precíz készülékeit a gabona tisztasági értékének és törtszem arányának pontos meghatározásához!

A minta-előkészítés során fontos, hogy a gabona tiszta legyen, és osztályokba legyen sorolva a szemek minősége alapján. A Pfeuffer SLN mintatisztító szemes termények tisztítására és szortírozására alkalmas készülék. Különböző rostanagyságú szitáinak és egy pontos mérlegnek köszönhetően a gabona minőségét könnyedén kiszámolhatjuk. Ezen kívül a készülék a könnyű szemetet (léhát) és a tört szemet külön gyűjtőbe juttatja, így a szemét arányával és az esetleges tisztítási költségekkel is tisztában lehetünk.

Beltartalmi értékek meghatározása

Olajtartalmat, fehérjét és nedvességet szeretne mérni a bonifikáció miatt? Olyan gyorsmérő készüléket keres, ami egész szemből minden paramétert egyszerre mér? A www.agrogazda.hu oldal kínálatából könnyedén választhat!
labor 3.jpg
Laboratóriumi nedvességmérő készülékeink teljesen automatikus egészszem mérő készülékek, melyekkel nedvesség-tartalom, hektolitersúly és hőmérséklet is mérhető! Ezek a laboratóriumi nedvességmérők automatikusan töltik meg a mérőcellákat, így mindig azonos mennyiségű és tömörségű mintát analizálnak, hogy a kapott értékek összevethetőek legyenek egymással. Szeretné nemcsak nedvesség tartalmat mérni?

A beltartalmi elemző készülékekkel, megvizsgálhatjuk a fehérje-, nedvesség- és olajtartalmat, keménységet és szedimentációs értéket is. A hordozható készülékek annak érdekében lettek kifejlesztve, hogy betakarításkor a minőséget és piacképességet meghatározó értékeket, azonnal mérni tudjuk, akár kombájntételenként is. A laborokba teljesen automata készülékeket kínálunk, melyek másodpercek alatt meghatározzák a kívánt paramétereket. Válasszon terményt a hozzá tartozó paraméterekkel (nedvesség, fehérje, olaj, keményítő, sikér, nyers rost, szedimentációs érték) és indítsa el vállalkozását még ma egy jövedelmezőbb úton

Minőségvizsgálat és értéknövelés!
pénz.jpg
A gabona minőségvizsgáló műszereket használó gazdálkodók és felvásárlók is tudják: a kiváló minőségű gabona a biztos jövő záloga! A beltartalmi elemző műszerek egyértelmű célja a gabonatermesztés szakmai tökéletesítése és a minőségének megőrzése, állandó javítása és fejlesztése.

A gabonája ÉRTÉK maradjon az ÖN zsebében!

Hiába a tápanyagok precíziós visszapótlása a talajba, hiába a minél pontosabb sorművelés, sorvezetés, ha a gabona értékesítésénél a beltartalom elemzők pontos mérése nélkül az addig megspórolt forintok pillanatok alatt kicsúszhatnak a markából! Erre a problémára kínálunk megoldást többféle műszereinkkel.

Gabona minőségvizsgálatának műszereiben tökéletes partner: Agrogazda.hu mérőműszerek Kft

A kiállításokon (Agromash, Bábolna, stb) is rendszeresen bemutatott műszereink számunkra nem meglepő módon a Pfeuffer és Mininfra beltartalmi elemzőinkkel is rendre azonos eredményeket mérünk. Műszereinket ismeri és kalibrálja akár a Gabona Labor Kft is, szeretik és használják termékeinket többek közt az SGS-nél, a Mertcontrol-nál és a NÉBIH-nél is.

nébih.jpgsgs.jpgmc.jpg

A korszerű minőségvizsgáló gabonalaborok elengedhetetlen kellékeit nálunk megtalálják az érdeklődők. A gabona minőségvizsgálatoknál nélkülözhetetlen eszközök széles választékát kínáljuk, legyen szó a méltán híres és ismert német Pfeuffer automata mintavevőről, mintatisztítóról, labormérlegekről, esésszám mérőről, Mininfra és Pfeuffer beltartalmi elemzőkről, nedvességmérő műszerekről, vagy akár a megbízható, modern Memmert szárítószekrényekről!

Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft-nél mindent megtalál, ami a gabona minősítéséhez feltétlenül szükséges!

A gabona minőségvizsgálat eredménye a szakemberek számára fontos információkat szolgáltat. Cégünknél mindent megteszünk, hogy vásárlóink megtalálják a számukra legmegfelelőbb laborfelszerelést!

Halmai Géza
Termék szakértő
Agrogzada.hu mérőműszerek Kft.
70/3226145 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat