Kézi sorvezető GPS helyett robotpilóta?

El tudja képzelni milyen érzés, mikor egy jól ismert táblán az eddigiekhez képest fél órával előbb végez és a táblára kiszámolt műtrágyából jelentős mennyiség a műtrágyaszóróban marad?

Tekintse át velünk az LD-Agro robotpilóta rendszer előnyeit a kézi sorvezető GPS-el szemben!


Valós munkaszélességek
Kormányautomatika használatával nem szükséges egy 18 permetezés.jpgméteres permetezőt 17,8 méterre állítania, hogy elkerülje a kihagyásokat! Az LD-Agro robotpilóta +/- 2cm pontosan halad és így a teljes munkaszélességet ki lehet használni!


100%-os átfedések és kihagyások nélküliátfedéselkerülése.jpg munkavégzés!
Amíg az átlagos 6-8%-os átfedést egy sima sorvezetővel 2-3% alá lehet szorítani, addig az LD-Agro robotpilóta rendszerrel, RTK pontossággal, ezt közel 0%-os szintre lehet hozni! Kormányautomatika esetén nincs duplán szórás, átfedés vagy kimaradt gyomos csík a tábláján!

 

Robotpilóta használatával 6-8% megtakarítás Traktor_tankolás.jpgmindenből!
Üzemanyag, növényvédőszer, műtrágya, munkaidő. Ön mennyit költ el ezekre évente? Kormányautomatika alkalmazása esetén mindezeket jelentősen csökkentheti! Optimalizálja a gazdasága működését robotpilóta rendszerrel!

 

Megnő a területteljesítmény!területteljesítmény.jpg
Kormányautomatika használatával elkerülheti az átfedéseket, valamint mert akár nagyobb sebességgel is ugyanolyan pontossággal lehet dolgozni, 6-8%-kal több területet tud megművelni! Vagy más szemszögből nézve robotpilóta rendszerrel ugyanazzal a táblával sokkal előbb fog végezni!

 

traktor+domb.jpgDombos területen lévő földeken is alkalmazható!
Minden LD-Agro robotpilóta központi rendszere a piacon egyedülálló módon tartalmaz iránytűt, 9 tengelyes giroszkópot (dőlésszögmérő szenzort) és gyorsulásmérőket is. Az LD-Agro kormányautomatika valamennyi mozgást (dőlés, bólintó mozgás, legyezés, oldalirányú dőlés) kezelni és korrigálni tudja.

 

Kormányautomatika segítségével csökken asorközkultivátorozás.jpg növényzet sérülésének lehetősége
Mivel igen precíz eszközről van szó, és ha a vetés is robotpilóta használatával történt, minimalizálható annak az esélye, hogy pl. a kapás növényeknél a munkagép a növények közé csússzon, akár a pontatlan vetés vagy a kezelő figyelmetlensége miatt!

 

fáradságcsökkentés.jpgCsökken a gépkezelő terhelése
A robotpilóta tehermentesíti a gépkezelőt csökkenti annak fáradtságérzetét, leveszi a válláról a gép soron tartásának terhét, így a munkavégzés egyéb fázisai még tökéletesebben kivitelezhetővé válnak. Robotpilóta használatával egy hosszú műszak végén is tökéletes lehet a munkavégzés!

 

traktor_éjszakai_munka.jpgNapszaktól és időjárástól független munkavégzés
A kormányautomatika megtalálja a csatlakozó sorokat, de akár ködben is pontos munkavégzést tesz lehetővé. Robotpilóta rendszerrel nem számít, milyen napszak van, hiszen a robotpilóta éjjel is a megfelelő nyomvonalon tart! Gépvezérlés porban, ködben, rossz látási viszonyok mellett is, a nap 24 órájában!



Használható a vetéstől a sorközművelésen át a aratás.jpgbetakarításig
Kormányautomatika bármilyen munkaműveletnél használható! A robotpilóta minden szántóföldi munkánál megkönnyíti a munkát, hiszen nem kell a gépkezelőnek kézzel a nyomvonalon tartania a traktort, önjáró permetezőt, kombájnt! Mindezt elvégzi a robotpilóta Ön helyett!

 

Kézzel fogható azonnali megtakarítás ésmegtakarítás.jpg többlethozam
A precízebb munkavégzést eredményeképpen azonnal forintosítható eredményeket lehet elvárni a kormányautomatika használatával! A robotpilóta kevesebb ám mégis precízebb inputanyag-kijuttatást tesz lehetővé csökkenő gépterhelés mellett, mindezt rövidebb idő alatt!

 

Ön nyugodtabb és hatékonyabb lehet aHappyfarmer2.jpg mindennapokban!
Kevesebb stressz, kevesebb aggódás, hiszen az LD-Agro robotpilóta rendszerrel Ön pontosan dolgozik! Az eddigiekhez képest kormányautomatika segítségével jóval kevesebb ráfordított input anyagot használ, megnövelt hatékonysággal!



LD-Agro_UniDrive.jpg24 órás egzakt pontosság az év 365 napján!
Az LD-Agro robotpilóta nem kér enni, nem panaszkodik, egyszerűen csak végzi a dolgát. A gépet ugyanolyan pontosan vezeti el a +/- 2cm-es pontosságú RTK jelekkel az első percben és 12 óra folyamatos munkavégzést követően is. A kormányautomatika nem fárad, nem hibázik!

 

ECU_S1_hely.jpgTovábbra is gyártó és típusfüggetlen maradhat!
Az LD-Agro robotpilóta típusfüggetlen, szinte bármilyen márkára létezik egyedi felszerelő készlet, melyek kompatibilis a traktor meglévő furataival. Az LD-Agro kormányautomatika felszerelésekor nem fúrjuk, faragjuk, vagdossuk a gépét, a legtöbb esetben mindennek megvan a pontos helye!

 

átszerelő_kit.jpgEgy robotpilótát több gépen is használhat!
Az LD-Agro UniDrive kormányautomatika átszerelhető, használhatja szinte bármilyen márkájú traktoron, kombájnon, permetezőn. Az átszerelő készletekkel pedig a 2. vagy 3. gépen a kábelezéseket is előkészítheti a robotpilóta számára, hogy rövid idő alatt is át tudja helyezni a rendszer fő elemeit!


Magyar termék, mint minden LD-Agro sorvezető!
Az LD-Agro robotpilóta Magyarországon készül, magyar cég által, melyre büszkék vagyunk! Az LD-Agro rendelkezik az egyik leggyorsabb szervizzel, ha pl. betörik a készülék kijelzője, ellentétben más márkákkal, nem kell az egész készüléket cserélni teljes áron, minden apróságot is helyben cserélünk, javítunk!

LD-Agro-logo.jpgÉlvezze az LD-Agro robotpilóta minden említett előnyét, a precízebb munkavégzést, a kevesebb input-anyag felhasználást és a megnövekedett hatékonyságot! Válassza kormányautomatika rendszerünket és teljenek nyugodtabban mindennapjai!

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat