Korszerűsödnek a gabonalaborok!

A mezőgazdasági pályázatok, és a mezőgazdasági támogatások hatását mi is érezzük a Landasin-Agrogaza KFT.-nél.

A gabonalaborok legfontosabb feladata az, hogy a gyárakba kizárólag a minőségvizsgálaton átesett, kiváló minőségű alapanyagok kerüljenek. A minőségvizsgálathoz elengedhetetlenül fontosak a korszerű laborműszerek, melyeket eddig (mezőgazdasági támogatások, mezőgazdasági pályázatok híján) csak kevesek tudtak birtokolni.

Minőségvizsgálat, mely elérhető!

mintatisztító.jpgA minőségvizsgálat felvásárlás, tárolás, feldolgozás esetén szükséges. A Landasin-Agrogazda KFT. küldetésének tekinti, hogy segítséget nyújtson a kisebb gazdálkodóknak, a  hatalmas termelő, értékesítő szövetkezeteknek, valamint a több ezer hektáros gazdaságoknak, gabonalaboroknak, hogy a minőségvizsgálatot professzionális laboreszközökkel tudják elvégezni.

Mezőgazdasági támogatások: eddig eredményes a szezon!

A mezőgazdasági pályázatok, és a mezőgazdasági támogatások hatását mi is érezzük a Landasin-Agrogaza KFT.-nél. A minőségvizsgálathoz szükséges minősítő laboreszközökből jóval nagyobb mennyiséget értékesítettünk, mint az elmúlt években bármikor, úgyhogy kijelenthető, hogy a mezőgazdasági támogatások éreztették jótékony hatásukat! A különféle mezőgazdasági pályázatokkal a gabonalaborok igényei szélesebb körben kielégíthetők.

A mezőgazdasági pályázatok egyik célja, hogy segítsék a fiatal gazdálkodókat, ezáltal a mezőgazdasági tevékenység hosszabb ideig lesz fenntartható. Az infrastruktúrát javítani kell, ahhoz pedig nem elég a szándék, pénz is kell! A vissza nem térítendő mezőgazdasági támogatások a fiatal termelők helyzetének javítása mellett a gazdaságok átlagos méretének növekedését is szolgálják.

Minőségvizsgálat és értéknövelés!

Contafill magszámláló.jpgA gabonalabor munkatársai, a gazdálkodók, és a felvásárlók is tudják: a minőségi gabona a biztos jövő záloga! A korszerű minőségvizsgáló laborok egyértelmű célja a szakmai munka tökéletesítése, és szolgáltatásuk minőségének állandó javítása, fejlesztése.

Minőségvizsgálatban a tökéletes partner: Landasin-Agrogazda KFT.!

A mezőgazdasági pályázatoknak hála ez a szezon jobb a szokásosnál, hamar megtaláltuk a hangot az óriásgazdaságok vezetőivel, de a termelőszövetkezetekkel is! A korszerű minőségvizsgáló gabonalaborok elengedhetetlen kellékeit nálunk megtalálták, megtalálják az érdeklődők! A gabonalaborban nélkülözhetetlen minősítő laboreszközök széles választékát kínáljuk, legyen szó mintavevőről, mintaosztóról, labormérlegekről, mintaosztóról, beltartalmi elemzőről, nedvességmérő műszerről, mintatisztítóról, vagy akár megbízható, pontos szárítószekrényről!

A Landasin-Agrogazda KFT.-nél megtalál mindent, ami a korszerű gabonalaborba kell!

A minőségvizsgálat eredménye a szakemberek számára fontos információkat szolgáltat. Mi a Landasin-Agrogazdánál mindent megteszünk, hogy vásárlóink megtalálják a számukra legmegfelelőbb laborfelszerelést, ami a szakszerű minőségvizsgálathoz kell!  A mezőgazdasági pályázatok lehetőséget biztosítanak arra, hogy a gabonalaborok, szövetkezetek, vagy akár a magángazdák is profi laboreszközöket tudjanak vásárolni!

A mezőgazdasági támogatások igénybe vételét minden gazdálkodónak figyelmébe ajánljuk! Segítségünkkel mindig pontos képet kaphatnak gabonájuk minőségét illetően!

Jó irányba haladunk!

A mezőgazdasági pályázatok elérhetőek az érdeklődők számára, gyarapodjon tovább a korszerű gabonalaborok száma! Összegzésképp megállapítható, hogy ez a szezon idáig nagyon eredményes, és további ígéretekkel kecsegtet bennünket.

Izsó Helga

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat