Melyik munkaművelethez milyen sorvezető érdemes választani?

Segítünk kiválasztani az egyes munkaművelethez leginkább ajánlott sorvezetőt, hogy a munkát megfelelően, precízen és pontosan tudja elvégezni!


Mg Navigátor V1 + GeoX1 GPS vevő

- Javasolt felhasználás: műtrágyázásMgV1+GeoX1a.jpg

- Funkciók: sorvezetés, területmérés, táblaadat mentés

- Készüléktől elvárható pontosság: 0-30 cm, másodpercenként 1x-i frissítés


Belépő árú GPS-es sorvezető készülék, melyet a
legtöbb kis gazdálkodó választja. Nagy, 7”-os kijelzője, pontossága, hasznos funkciói miatt az átlagos sorvezető készülékekhez képest egy kategóriával magasabb színvonalat képvisel.


Mg Navigátor V2 + GeoX4 GPS vevő

- Javasolt felhasználás: műtrágyázás, növényvédelemV2+GeoX4.jpg

- Funkciók: sorvezetés, területmérés, táblaadat mentés, virtuális szakaszolás

- Készüléktől elvárható pontosság: 0-25 cm, másodpercenként 4x-i frissítés


A legkeresettebb és legtöbbször értékesített sorvezető készülék. Másodperenként 4x-i jelfrissítése a gyors fordulókat és a gyors sorra találást is megkönnyíti. Virtuális szakaszolás funkciója kijelzi a kezelt területeket, a szakaszok elzárását könnyedén el lehet végezni.


LineGuide 800 + EPS GPS vevőLG800_eps_EN.jpg

- Javasolt felhasználás: műtrágyázás, növényvédelem, talajmunka

- Funkciók: sorvezetés, területmérés, táblaadat mentés, virtuális szakaszolás, kibővített statisztikai adatok, robotpilóta fejleszthetőség, automata szakaszolás fejleszthetőség

- Készüléktől elvárható pontosság: 0-18 cm, másodpercenként 10x-i frissítés.


Az LD-Agro termékcsalád legmegbízhatóbb típusa. Kimondottan mezőgazdasági felhasználásra kifejlesztett igen nagy pontosságú GPS vevő. 8”-os, nagy, jól látható kijelző. Remek szoftveres funkciók és fejleszthetőségi lehetőségek.

 

LD-Agro LineGuide 1000 + EPS GPS vevő

LG1000_eps.jpgAz 1000-es készülék több év innovációs fejlesztéseként született. Megnövelt memória és processzor teljesítménye példa nélküli gyorsasággal végzi a számítási feladatokat. A teljes egészében csepp- és porálló készülék már extrém körülmények között is bizonyított. A vékony kávájú készülékház és a gumírozott, kellemes tapintású borítás teljesen egyedi megjelenést kölcsönöz számára. Az 1000-es modern designja letisztultságot sugároz. Az előlap egyetlen nagy felbontású 10”-os érintő kijelzőből áll, keskeny burkolattal, hogy óriási mérete ellenére se takarjon ki sokat a látómezőből. Működése és szoftveres kezelhetősége annak ellenére is rendkívül egyszerű, hogy a LineGuide 1000-es készülékben az elérhető összes szoftveres funkció megtalálható.

 

LD-Agro UniDrive robotpilóta

- Javasolt felhasználás: nagy pontosságú vetés, sorközművelés, stb.

- Funkciók: automata kormányzás, egyszerű átszerelhetőség

- Készüléktől elvárható pontosság: +/- 2,5 cm RTK előfizetéssel, 0-18 cm-es pontosság ingyenes műhold jelekkel


RTK-s_robotpilota_rendszer.jpgAz LD-Agro UniDrive a traktor kezelőjének munkavégzését jóval kényelmesebbé teszi. Az átfedések és kihagyások nélküli munkavégzésen kívül a robotpilóta rendszerrel jelentős területteljesítmény növekedés, alacsonyabb gépköltség és kevesebb gázolaj-felhasználás érhető el. Az UniDrive rendszerrel 24 órás pontosság biztosított, változatlan munkaminőség mellett, hogy az utolsó sor is ugyanolyan pontos legyen, mint a legelső. A kisebb gazdaságokba lépésenként is bevezethető és a későbbiekben továbbfejleszthető rendszer.


Varga Gábor
Ügyvezető igazgató

Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
Székesfehérvár, Zsombolyai u. 36.
Tel.: +36 22/322-650; Mobil: +36 70/618-6225
Web.: www.agrogazda.hu
E-mail: info@agrogazda.hu

agrogazda_hu_2013_modositott_logo.jpg

 

 

 

 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat