Ön még megelőzheti a betöréseket!

Agrogazda_hirmondo_image.jpgEgyre több közeli ismerősömtől hallom, hogy betörtek hozzá, kirabolták. Székesfehérváron a közvetlen szomszédunkhoz törtek be egy hónapja éjszaka, miközben a család aludt. Orosházi barátomtól kiskutyákat, Győr melletti ismerőstől pedig a napokban, a cég telephelyén a kisteherautók katalizátorát lopták ki. Minket pedig Fonyódon raboltak ki! Elképesztő méreteket öltött a bűnözés, ami a jelenlegi gazdasági helyzetben még sokkal jobban fokozódni is fog.

Elmesélem történetem, hátha legalább más tud tanulni saját káromból. Kicsit tragikomikus maga a történet, mert már több éve forgalmazzuk a legmodernebb biztonságtechnikai rendszereket - akár áram és internet nélküli helyekre is tudunk kamerarendszert telepíteni -, otthonra viszont mégsem szereltem fel egyetlen kamerát sem.

„Az eset 2019 nyár végén történt a számomra legbiztonságosabbnak hitt településen, Fonyódon. Csupán 2 órára mentünk el vacsorázni a Balaton partra. Visszaérve a házba az ajtó berúgva, személyes tárgyaink felforgatva, ruháink összedobálva, szőnyegek összejárva, szekrények tartalma széttúrva. Nem is az volt a legrosszabb érzés, hogy pénz és értéktárgyak vesztek oda, hanem még hónapokon keresztül az érzés, hogy behatoltak az intim szféránkba. Idegenek voltak a házunkban és a legszemélyesebb dolgainkat dobálták szét!

Viszont belegondolva az egész sokkal rosszabb is lehetett volna. Ha például otthon vagyunk, vagy ha csak a párom van otthon egyedül… A rendőrség a helyszínelésnél elmondta, nagyobb külső világítással és pár kamerával az egész elkerülhető lett volna, mivel kamerával megfigyelt helyekre nem szoktak betörni, azoktól félnek.

A rendőrségi nyomozás persze eredménytelenül zárult, hiába vettek DNS és lábnyom mintát, valamint a biztosító is nevetséges összeget fizetett és mindenféle kifogást talált ki. Sokkal jobb megoldás a megelőzés és az elrettentés egy kamera rendszerrel!”

Hogy elkerüljön egy hasonló esetet - még ha Ön is biztonságosnak hiszi az otthonát, cégét, gazdaságát -, szereljen fel pár kamerát! Szokták mondani:„Okos ember más kárából tanul!”

Megfigyelheti hogyan dolgoznak az emberei!


Android-DVR-Viewer-App-HD-Surveillance-Camera.jpgKamerával megfigyelt területen a munkavégzés is hatékonyabb. Az indokolatlan pihenők számon kérhetőek, a munka minősége ellenőrizhető. Telefonon egy mobil applikáció segítségével bármikor és bárhonnan ránézhet a kamera képekre, ami nagyon hatékony ellenőrzés!


Ellenőrizheti történik-e lopás a telephelyén!


LD-Agro MobileCAM B6C IP kamera.jpgKamera előtt nem lopják a gázolajat, termést, biztonságban van a gépparkja! Egy bekamerázott raktár épületből sincs értelme lopni, mivel az elkövető személy azonosítható a felvételek alapján! Az adatgyűjtő egység képes pl. mozgásérzékeléskor riasztásokat küldeni az Ön telefonjára e-mailben!

Tervezés, kivitelezés, betanítás


Már az elindulásnál is segítünk Önnek! A mai modern megfigyelő rendszerek már nem bonyolultak! Mondja el az elképzelését, segítünk a legjobb megoldást megtalálni. Legyen szó lakás, iroda, telephely megfigyeléséről, vagy komplett nagyüzem távfelügyeleti rendszeréről! A megfigyelő rendszereket szakszerűen telepítjük, és üzembe helyezési jegyzőkönyvvel, a felhasználónak betanítva, kiképezve adjuk át!

Bővebben a kamerákról, a megfigyelő rendszerekről, a biztonságtechnikáról itt olvashat!

Ha tetszenek szakcikkeink, a jövőben se maradjon le a mezőgazdasági újdonságokról! Értesüljön már első kézből, még hamarabb! Iratkozzon fel most ingyenes szakmai levelező listánkra! Kattintson ide a részletekért!

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

                       Gábor.jpg 

                Varga Gábor
          ügyvezető-igazgató

                                                                                               Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
                                                                                                                  Székesfehérvár, Zsombolyai u. 36.
                                                                            Központ: +36 22 322-650
Értékesítés: +36 70/342-3887
                                                                                   Web: www.agrogazda.hu; E-mail: info@agrogazda.hu

                                                                                   agrogazda_hu_2013_modositott_logo_640.jpg       

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat