Sorvezető újdonságok a mezőgazdaságban

A Landasin-Agrogazda Kft. számára kiemelten fontos ügyfeleink visszajelzése. Ennek megfelelően bővítjük sorvezető termékkínálatunkat, fejlesztjük sorvezető készülékeinket.

Az elmúlt egy évben jelentős erőforrásokat szántunk a saját, LD-Agro márkanevű sorvezető GPS-ek tökéletesítésére. Az igényeknek megfelelően pedig egy minden eddiginél nagyobb, 8 colos kijelzővel rendelkező GPS-es sorvezetőt, a LineGuide 800-at is sikerrel mutattunk be a 2013-as AgroMASH kiállításon. A kiállítás másik sikerterméke a Leica automata gépvezérlés volt, mellyel akár 2-3cm-es pontosság is elérhető.


LineGuide 800 sorvezető

A Landasin-Agrogazda Kft. sajátlineguide800 sorvezető + starfire300 GPS receiver fejlesztésű sorvezetőinek csúcsmodellje, 8 colos képátlóval, gyorsabb processzorral és még nagyobb fényerővel a jobb láthatóság érdekében. A kiemelkedő sorcsatlakozási pontosságot a 10 Hz-es John Deere Starfire 300-as GPS-vevő biztosítja.

A LineGuide 800 GPS sorvezető nem csak a virtuális szakaszolás kijelzést tudja, hanem vezérelni is az AgroTronik 10, Bravo 300S RCU, Bravo 180 permetező computereket, így csak egy átalakító kábelre van szükség a teljes vagy részleges automata szakaszoláshoz.

A táblán belül differenciált tápanyagkijuttatáshoz a LineGuide 800-as sorvezető GPS-be az opcionális precíziós modul aktiválásával kijuttatási térképek is visszatölthetőek! Partnerünk, az Eurofins Agroscience Services Kft. szakemberei elvégzik a szükséges talajmintavételezést, majd elkészítik a differenciált tápanyag utánpótlási térképeket. Tegye meg az első lépést a precíziós gazdálkodás felé!

Automata szakaszoló LD-Agro típusú sorvezetőkhözLeica AS7500 autómata szakaszoló sorvezetőhöz
Mg Navigátor V2, LineGuide 300/800 típusú sorvezetőkkel köthető össze az AS7500-as típusú GPS alapú automata szakaszoló egység. A GPS-es sorvezetőről érkező GPS jelek segítségével automatikusan képes vezérelni a permetezőgépet, hogy a már kezelt területekre ne jusson újabb permetszer vagy folyékony műtrágya.

Automata kormányzás, 2-3cm-es RTK pontosság
A Landasin-Agrogazda Kft. 2013-tól a Gépvezérlés, automata kormányzás, mojo3D + QuickSteerLeica cég  mezőgazdasági gépvezérlésének kizárólagos forgalmazója. A svájci Leica professzionális sorvezetőivel minden elérhető! Automata szakaszolás, dőlésszög-kompenzáció, flottakövetés, automata kormányzás (univerzális dörzskerekes, vagy előkészített gépeknél  hidraulikus), RTK pontosság FÖMI által biztosított korrekciós jellel vagy akár saját bázisállomással.


LD Agro MAP szoftver

A program valamennyi LD-Agro sorvezető LD-Agro MAP, GIS, térképészeti program sorvezetőhözGPS készülék (Mg Navigátor, Mg Navigátor V2, LineGuide300 és LineGuide800) adatait képes kezelni. Asztali PC vagy laptop segítségével további információkhoz juthat az elvégzett munkáról. A táblaadatok megtekinthetőek, különböző statisztikai adatokat is megjelenít, valamint ezekről munkajelentést is készíthet, ami bérmunkák végzésénél lehet hasznos. A LineGuide típusú sorvezetőknél a kijutattási térképek kezeléséért felelős.


Tolatókamera
tolaókamera sorvezető GPS-hez

Valamennyi LD-Agro sorvezető GPS-hez rendelhető 1 vagy 2 tolatókamera. A kameraképek és a sorvezető képe között egy kapcsolóval azonnal válthat, így bíztosabban tolathat, elkerülheti a baleseteket.


Sorvezető szoftver frissítés
A fél évnél idősebb sorvezető készülékekre elérhető egy szoftver frissítés, az új verzió megjelenítése gyorsabb, illetve néhány új funkcióval is bővült, melyekkel még tökéletesebb lehet a munkavégzés. RR.A.M. stabil vákuumos rögzítés sorvezető készülékhezészletekről érdeklődjön az elérhetőségeinken!


R.A.M. típusú vákumos tartó
A sorvezető GPS-ekhez ezentúl rendelhető amerikai gyártmányú, nagy teherbírású vákuumos tartókar is, mellyel a kijelzők masszivan rögzíthetők a gépek üvegfelületeire.

Forduljon hozzánk bizalommal! Szakképzett értékesítő kollégáink és felkészült szerviz hátterünk minden helyzetre megoldást nyújt Önnek, legyen akár régi, vagy leendő ügyfelünk!

Kocsis Árpád
www.agrogazda.hu
+36 70/342-3887

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó dokumentumok:

GPS-es sorvezető újdonságok (pdf - 0.35mb)

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat