Új automata kormányzási megoldás!

ác3.jpgAz áprilisi világpremiert követően a Landasin-Agrogazda Kft azonnal megkezdte a Leica Geosystems legújabb mezőgazdasági GPS-es kiegészítőjének forgalmazását. Az új Leica ES kormányra szerelhető rendszer innovatív kiegészítője a Leica mojo3D GPS-es sorvezetőnek, mely által tovább csökkenthetőek a költségek, mindemellett a gazdák magasabb hozamot érhetnek el!

Hogyan működik az új Leica ES automata kormányzás?

ác1.jpgA Leica mojo3D opcionális kiegészítőjeként az új elektro-mechanikus automata kormányzást biztosító eszköz  univerzálisan szinte bármilyen géptípusra felszerelhető, legyen szó traktorról, kombájnról vagy önjáró permetezőről. Az innovatív kialakításának köszönhetően a Leica ES automata kormányzás bilincsek segítségével rendkívül gyorsan átszerelhető egyik gépből a másikra. Fontos, hogy a Leica ES eszközhöz nem kell semmilyen egységet a gépbe telepíteni, nem szükséges a kormányt lecserélni, vagy a kormányművet megbontani. A Leica ES bilincsek segítségével közvetlenül a kormányra rögzíthető!

Mivel ad töbác4.jpgbet a Leica ES automata kormányzás?

Az automata kormányzás segítségével precízebben dolgozhat, a pontos sorvezetésnek köszönhet csökkenthetőek az átfedések, a megművelt sorok száma, ezáltal a felhasznált üzemanyag és az input-anyagok is. A Leica ES automata kormányzás segítségével tehermentesthető a gépkezelő, kevesebb a hibázási lehetősége, így minden időben, minden időjárási körülményben egyenletes, magas teljesítményt nyújthat. Mivel az eredeti kormánykerék a helyén marad, így a gépkezelőnek nem kell az automata kormányzás miatt a már megszokott kormánypozícióján változtatnia.

Milyen gépekkel kompatibilis a Leica ES automata kormányzás?

A Leica ismét bebizonyította, hogy márkafüggetlen irányítási megoldásával minden gazda számára elérhetővé tehető a professzionális automata kormányzás, akár a régebbi típusokhoz is. A felszerelést megkönnyítendő a Leica szakemberei a legnépszerűbb típusokra külön szerelő kit-et is összeállítottak. Ezek napról napra bővülnek, a jelenleg elérhető típusok: Case IH MX és STX, Case IH Maxxum, MXU és Puma, New Holland TS, T6000 és T7000 New Holland TJ & T9000, John Deere 6000 és 7000, John Deere 6000 Premium és 7000 Premium, John Deere 47X0, 4830, 8000T, 8R (2010), 9000 & 9000T.

                                     ác5.jpg

A Leica ES automata kormányzás természetesen egyéb típusokra is felszerelhető az univerzális kit segítségével, keresse fel bizalommal a Landasin-Agrogazda Kft szakembereit, készséggel állnak az Önök rendelkezésére.

Kocsis Árpád

Landasin-Agrogazda Kft.

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat