Vetésellenőrző monitorokkal bővült kínálatunk!

A Landasin-Agrogazda Kft kínálata 2013 szeptemberétől univerzális, gabona és szemenkénti vetésellenőrző monitorokkal, vetésellenőrző rendszerekkel bővült partnereink igényei szerint.DMS_06_LED_vetesellenorzo_abra.jpg

Az egyszerű, költséghatékony 6-soros vetésellenőrző monitortól az összetett, több funkciót ellátó akár 128 soros vetésellenőrző rendszerekig Ön is megtalálhatja a legmegfelelőbb készüléket a kínálatunkban!

A DMS 06 LED belépő szintű, költséghatékony szemenkénti vetésellenőrző

Egyszerű és megbízható működésű szemenkénti vetésellenőrző monitor, szemenkénti vetésellenőrzés 6 sorig. A DMS 06 LED vetésellenőrző monitor egyszerűen, megbízhatón jelez, ha baj van a vetéssel! A vetésellenőrző műszeren a LED lámpák segítségével tájékozódhat a vetés folytonosságáról. Érzékenysége állítható.

A gazdaságos vetésellenőrző rendszer: DMS 08 LCDDMS_08_LCD_vetesellenorzo.jpg

A DMS 08 LCD szemenkénti vetésellenőrző monitor  segítségével 8 sort követhet figyelemmel. A 2x20 karakteres LED háttérvilágítású kijelzőn ellenőrizheti a vetés folytonosságát és méri a bevetett területet. A DMS 08 LCD vetésellenőrző rendszer jól látható és hallható hibajelzést ad vetéshibánál. A szenzorok soros felépítésének köszönhetően kábelkötegmentes felépítésű, könnyen beszerelhető.

Univerzális szemenkénti vetésellenőrző rendszer 16 sorig – Ez a Seed Master Plus!

A 3-féle vetésellenőrzési üzemmód segítségével ellenőrizheti a vetésfolytonosságot, a kivetett magok számát A Seed Master Plus vetésellenőrzővel figyelheti soronként a pillanatnyi tő/ha értéket, oszlopdiagramon követheti a vetéspontosságot. 100 mag teszt segítségével megtudhatja a 100 kivetett magra vonatkozó kettősvetést, magkihagyást és a tényleges magszám statisztikát vetősoronként.Seed_Master_Plus_vetesellenorzo_monitor.jpg

A Seed Master Plus vetésellenőrző rendszer a legáttekinthetőbb módon, oszlopdiagramokkal jeleníti meg a vetősorokhoz tartozó aktuális vetési értéket. Az oszlopdiagramok segítségével átfogó képet kaphatunk a vetési hibákról, eltérésekről. Emellett a vetésellenőrző monitorán számszerűen is megjelenik az aktuális tő/ha érték.

A Seed Master Flow Calibra vetésellenőrző a megfelelő választás a kényelmet keresőknek!

A Seed Master Flow Calibra vetésellenőrző a nagyobb 6-8 m-es pneumatikus gabonavetőgépek esetén ideális választás, hiszen rendkívül kedvező ár-érték arányú műszer az összes vetősor egyidejű vetésellenőrzéséhez.Seed_Master_Flow_Calibra_gabona_vetesellenorzo.jpg Legfontosabb újdonsága az automatikus mag-kalibráció, mellyel bármilyen mag esetén pontos magáramlási és ehhez tartozó hibajelzési szint állítható be a vetésellenőrző monitoron. Egyetlen gomb megnyomásával az elvárt magáramlás a hibajelzés szintjével együtt a megfelelő értékre kerül, ezáltal a Seed Master Flow Calibra vetésellenőrző segítségével már a kezdődő eltömődések is észrevehetőkké válnak.

A 4x20 karakteres LCD kijelzőn látható az összes vetősor szimbóluma és az utolsó vetéshibát jelző sor száma is.  További praktikus funkció a vetésellenőrző monitoron a vetéskép kimerevítése, így könnyítve a diagnosztizálást.

A sebesség változásával a magáramlás  mértéke is arányosan változik. A vetésellenőrző rendszert útjelmodullal és útjeladóval kiegészítve a kalibráció során beállított figyelési szint ezt a sebességváltozást dinamikusan követi. Fordulóknál így a hibajelzés elmarad, kisebb táblákon dolgozó gépeknél jó választás lehet az opcionális sebességkövető modul beszerelése.Seed_Master_Integra_univerzális_vetesellenorzo_monitor.jpg

Seed Master Integra – A multifunkcionális vetésellenőrző rendszer

A Seed Master Integra vetésellenőrző rendszer automatikusan felismeri a hozzá csatlakoztatott szenzorokat, és akár 128 sort is képes kezelni egyszerre. Legyen szó szemenkénti, pneumatikus vagy mechanikus vetőgéptől, a Seed Master Integra vetésellenőrző rendszer automatikusan a szenzornak megfelelő programot futtatja. Az Integra vetésellenőrző monitor két kimeneti portján 2x64 sorig lehet akár három eltérő áramlást (mag, műtrágya, mikrogranulátum) egyidőben automatikus kalibrációval beállítani. A különböző szenzorok vegyesen is alkalmazhatóak egy-egy porton.

A Seed Master Integra vetésellenőrző rendszerhez DS1000i vagy DS2000i fotocellákat csatlakoztatva a szemenkénti vetésellenőrző program kerül automatikus betöltésre. Ebben az esetben a vetésellenőrző rendszerben 48 vetősorig van lehetőség a vetőmagvak egyesével történő mag/ha érték és oszlopdiagramos kijelzésére, illetve a műtrágya- vagy mikrogranulátum áramlás folytonosságának figyelésére.

Seed_Master_Integra_univerzális_vetesellenorzo_abra1.jpg

A Seed Master Integra vetésellenőrző rendszer monitora 240x180 képpont felbontású, 12 cm-es képátlójú grafikus kijelzőt kapott, ami lehetővé teszi az adatok hatékony, látványos megjelenítését. A vetésellenőrző rendszer kezelése egyszerű, a beállítások a nyomógombok segítségével végezhetőek el.

Gabonavetés magáramlás/eltömődés ellenőrzése, szemenkénti vetésnél magszámlálás és vetési norma ellenőrzés, akadálytalan granulátum kijuttatás ellenőrzése és még sok más funkció ellátására kínálunk megoldásokat! Érdeklődjön Ön is a vetésellenőrző rendszerekről értékesítő kollégáinknál!

Kocsis Árpád
Landasin-Agrogazda Kft.
70/3423887 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat