Zárja ki a manipulációkat!

Szeretne több millió forintos többletet jövedelmet elérni a pontos gabona átvételi értékekkel? Kizárná a gabona mintavétel alatti manipulációk lehetőségét? Pontos, korrekt mérésekkel bizalmat építeni partnereiben és a vitás ügyek lehetőségét is elkerülné? Válassza a megfizethető árú és rendkívül pontos Pfeuffer mérőműszereket két év garanciával!


Gabona mintavételezés automata robotkarral

Járt már pórul úgy, hogy a szállító autó aljára rosszabb minőségű gabonát raktak, de a tetejéből vett minták jó értékeket mutattak? Gyakran elő szokott fordulni, hogy a szállító autók sorban állnak a telep bejárata előtt a lassú mintavételezés miatt? Mostantól vegyen reprezentatív mintákat könnyedén, gyorsan és játszi egyszerűséggel!rakoraf saját_kicsi.jpg

A korrekt és hiteles mintavételnek köszönhetően mindkét fél, tisztelettel számolhat el egymással. A gabona nem megfelelő osztályba való betárolása miatt, vagy a rossz minőségű gabona szállítmány kiszűrésével Önt már nem érheti kár! Nem fordulhat többé elő, hogy a gondosan szétválogatott jó minőségű gabona közé 1-1 gyenge vagy rossz minőségi értékű gabonát borítsanak, tönkretéve így az egész halom minőségét!

Ezt a reprezentatív gabona mintavételezést a -2,4m és 4,4m közt állítható karú, 350°-ban forgatható- Pfeuffer Rakoraf mintavevő robotkar segítségével könnyedén, gyorsan és játszi egyszerűséggel megvalósíthatja! Távirányító segítségével ugyanaz a személy aki a mérlegelésért felelős, pillanatok alatt elvégezheti a gabona mintavételezést is. Az átlagos 4-6 mintavételezésből a gabonaminta csöveken keresztül egyből a mérlegházba jut, ahol a további szétválogatás, minőségi osztályzás és beltartalmi értékek analizálása is megtörténhet.


A Rakoraf működtetése oly egyszerű, hogy még speciális képzés sem szükséges a kezelő személyzetnek. A telepítés díja természetesen alapban tartalmazza a betanítást és kezelés ismertetését is, de egyszerűségénél fogva dönthet úgy is, hogy saját maga telepíti le a Rakoraf automata mintavevőt robotkart. Bárhogy is választ, siessen, hogy többé ne kelljen aggódnia a rosszul elvégzett mintavétel miatti károkért!


A gabonaminta osztályozása és előkészítése további vizsgálatokhoz

Szeretné ha pontosan tudná osztályozni a beszállított terményt? Alacsonyabb árat akar fizetni a nem megfelelő tisztasággal vagy sok tört szemmel rendelkező terményért? Azonnal tudni szeretni a pfeuffer sln_kicsi.jpgvárható tisztítási költségeket? Válassza a Pfeuffer cég precíz készülékeit a gabona tisztasági értékének és törtszem arányának pontos meghatározásához!

A minta-előkészítés során fontos, hogy a gabona tiszta legyen, és osztályokba legyen sorolva a szemek minősége alapján. A Pfeuffer SLN mintatisztító szemes termények tisztítására és szortírozására alkalmas készülék. Különböző rostanagyságú szitáinak köszönhető  en a gabona minőségét azonnal megkaphatjuk százalékos arányban. Ezen kívül a készülék a szemetet külön gyűjtőzacskóba juttatja, így a szemét arányával és az esetleges tisztítási költségekkel is tisztában lehetünk.


Beltartalmi értékek meghatározása

Pontosan szeretne olajt, fehérjét és nedvességtartalmat mérni a Bonifikáció miatt? Olyan gyorsmérő készüléket keres, ami egész szemből minden paramétert egyszerre mér? A www.agrogazda.hu oldal kínálatából könnyedén választhat!

Laboratóriumi nedvességmérő készülékeink beltartalmi elemző granolyzer_kicsi.jpgteljesen automatikus egészszem mérő készülékek, melyekkel nedvesség-tartalom, hektolitersúly és hőmérséklet mérhető! Ezek a laboratóriumi nedvességmérők automatikusan töltik meg a mérőcellákat, így mindig azonos mennyiségű és tömörségű mintát analizálnak, hogy a kapott értékek összevethetőek legyenek egymással. Nem csak a nedvességtartalmat szeretné mérni?

A beltartalmi elemző készülékekkel, megvizsgálhatjuk a fehérje-, nedvesség- és olajtartalmat. A hordozható készülékek annak érdekében lettek kifejlesztve, hogy betakarításkor a minőséget és piacképességet meghatározó értékeket, azonnal mérni tudjuk, akár kombájntételenként is. A laborokba teljesen automata készülékeket kínálunk, melyek másodpercek alatt meghatározzák a kívánt paramétereket. Válasszon növényt és hozzá a következő paraméterekből (nedvesség, fehérje, olaj, keményítő, sikér, nyers rost, szedimentációs érték) és indítsa el vállalkozását még ma egy jövedelmezőbb úton!


Válasszon laborjába további hasznos készülékeket is!

magszámláló.png rostagép.pngGabona mintaoszto_2.jpg esésszám mérő készülék.png kg_hl_hektolitersúly_mérő.jpg Szárítószekrény Memmert UNB100.jpg

Magszámláló / Rostagép / Mintaosztó / Esésszám-mérő / Hektolitersúly / Szárítószekrény



Varga Gábor
Landasin-Agrogazda Kft.

Értékesítés: +36 70/322-6145
WEB: www.agrogazda.hu
e-Mail: info@agrogazda.hu

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó dokumentumok:

Gabona minőségvizsgálók (pdf - 0.47mb)

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat