Zárja ki a mintavételi manipulációk lehetőségét!

Kizárná a gabona mintavételi manipulációk lehetőségét? Pontos, korrekt mérésekkel építene bizalmat partnereiben és a vitás ügyek lehetőségét is elkerülné? Szeretne reprezentatív mintavevőt? Válassza a megfizethető és rendkívül megbízható Pfeuffer Rakoraf automata mintavevő robotkarokat!

Gabona mintavételezés automata mintavevővel!
rakoráf1.jpg
Járt már pórul úgy, hogy a szállítmány aljára rosszabb minőségű gabonát raktak, de a mintavevő jobb minőséget mutatott? Önnél is előfordul, hogy a szállítók sorban állnak a telep bejárata előtt a lassú mintavételezés miatt? Vegyen reprezentatív mintát könnyedén, gyorsan és játszi egyszerűséggel bármely Rakoraf mintavevő robotkarral!

A Rakoraf automata mintavevőknek a szimpla álló és a 10méteres sínen mozgó változata is elérhető már az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft-nél.


rak.2.jpgRakoraf mintavevő robotkar használatával a korrekt és hiteles mintavételnek köszönhetően mindkét fél becsülettel tud elszámolni a gabona átvételekor. A gabona nem megfelelő helyre való betárolása miatt, vagy a rossz minőségű gabona szállítmány kiszűrésével Önt már nem érheti kár! Nem fordulhat elő többé, hogy a gondosan osztályozott gabona közé gyenge minőségű gabonát borítsanak, tönkretéve így az egész halom minőségét. Az automata mintavevő nem válogat honnan veszi a mintát, az egész szállítmány teljes keresztmetszetéből mintáz! Egy szabadalmaztatott (Convac) rendszer miatt nincs „porszívó hatás”, tehát a Rakoraf automata mintavevővel vett gabonaminta tisztasága teljesen megegyezik az egész szállítmány tisztaságával.

rak3.jpg
Ezt a reprezentatív gabona mintavételezést a -2,4m és 4,4m közt állítható karú, 350°-ban forgatható- Pfeuffer Rakoraf mintavevő robotkarral, vagy a kb.10m-es sínen mozgó Rakoraf II Linear automata mintavevővel gyorsan és játszi egyszerűséggel megvalósíthatja! Mindegyik mintavevővel kb.0,5-1kg minta kerül a mintagyűjtőbe szúrásonként. Távirányító segítségével (mely hosszabbítható 5-55 méterig) a mérlegelő személy pillanatok alatt elvégezheti a gabona mintavevő kezelését is. A mintavevő robotkarokhoz opcionálisan kamerákat is rendelhet, hogy munkáját megkönnyítse. Az kocsinkénti 3-5 szúrásból a gabonaminta csöveken keresztül direkt, vagy (hosszú távolság esetén) egy mintatovábbító egységen keresztül a mérlegházba jut, ahol a további mérések és a minőségi osztályzás is megtörténhet.

A Rakoraf automata mintavevők működtetése oly egyszerű, hogy még speciális képzés sem szükséges a kezelő személyzetnek. A beüzemelés díja természetesen tartalmazza a kezelők egyszeri betanítását is, de egyszerűségénél fogva dönthet úgy is, hogy saját szakembereivel telepíti le a Rakoraf automata mintavevő robotkart a mi felügyeletünk mellett. Bármelyik lehetőséget is válassza, a precíz német Rakoraf mintavevőkkel többé nem kell aggódnia a rosszul elvégzett mintavétel miatti bonyodalmakért!

Halmai Géza
Termékszakértő
Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.
70/3226145 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat