Megfigyelőrendszer, biztonságtechnika » Napelemes megfigyelő állomás

MobileCAM Smart 4G-2 - megfigyelő állomás

Termék ára:

296.885 Ft + ÁFA

Kosárba db
Leírás

Távolról megfigyelhet olyan területeket, ahol se áramforrás, se vezetékes Internet nem áll rendelkezésre!


 • HighVision_Smart_2_0MP_5_0MP_k.jpgVezetékes áramforrás nélkül is működik
 • Bárhonnan, bármikor megnézheti a kamera képét akár egy mobiltelefonnal is
 • Robosztus kivitelű napelemes IP kamera
 • Éjszaka akár 100 méteres látótávolság
 • Autó fókusz, változtatható látószög
 • 1080P FullHD felbontás biztosítja a kiváló minőségű képet
 • 20x optikai Zoom (4,7-94mm)
 • Forgatható PTZ kamera, oldalra: 355°, fel-le: 90°
 • Masszív kültéri kameraház, strapabíró kivitel
 • Nem igényel vezetékes internetet, bárhová letelepíthető
 • A kompakt méretű SIM kártyás kamera könnyen, gyorsan telepíthető
 • Igény esetén beszereléssel és beüzemeléssel
 • A felvételek többféleképpen rögzíthetőek
 • Mozgásérzékelés és riasztás különféle eseményekre
Az akkumulátoros kamera rendszer nagyon egyszerűen működik áram és Internet nélküli helyeken!

Az LD-Agro MobilCAM napelemes rendszer alapja egy SD kártyás SIM kártyás kamera, melyet elsősorban az olyan helyekre ajánljuk, ahol nincs áramforrás és vezetékes Internet.

Működése nagyon egyszerű, mert csak tetszőleges helyre le kell telepíteni a megfigyelő állomást! A napelem az akkumulátort tölti, ami ellátja szükséges árammal a kamerát. Beállítható mozgásérzékelés és riasztások is, valamint a felvételek a helyszínen egy SD kártyára is rögzíthetőek.

Agro SIM kártya.jpgHa az akkumulátoros kamera bármely Telefon szolgáltató adatforgalmas SIM kártyáját (célszerű korlátlan adatforgalmút választani) belehelyezni, máris megvalósul a távfelügyelet, hiszen a SIM kártyás kamera képet mobiltelefonon, vagy számítógépen keresztül bárhonnan nézheti. Sőt, amennyiben a kiválasztott SIM kártyás kamera típusa támogatja, távolról forgathatja is, vagy rá is közelíthet dolgokra. A felvételek távoli mentése pedig a csomag részét képező szoftveren keresztül bármilyen internetre csatlakozó akár irodai számítógépre is történhet!

 

Nem tudta eddig megvédeni az értékeit? Felügyelni az embereit?

Mobil eszköz távoli GSM elérés, 4G kamera.jpgMivel a napelemes megfigyelő állomást bárhova letelepítheti, megoldódnak az olyan problémák, hogy egyes területek - mivel nem volt a helyszínen áramforrás vagy vezetékes Internet - nem voltak védettek! Egy raktárépületet, állattartó telepet is könnyedén megfigyelhet. Nem kell aggódnia, hogy ellopják az állatait, vagy terményét! Bármikor bárhonnan ránézhet  az SD és SIM kártyás kamera élő képekre. Akár egy mobiltelefon segítségével is megnézheti, hogy mi történik a telephelyen, raktárakban, halastavaknál, vagy ahol csak szeretné.

Könnyedén megfigyelheti a telephelyén átmenő forgalmat, vagy a munkások mozgását. A kamerával megfigyelt terület megkönnyíti a munkaszervezést, hatékonyabb munkavégzést eredményez.

 

Önnek hol lenne szüksége napelemes megfigyelő állomásra?

 • GyümölcsösSzőlészet.jpg
 • Szőlészet
 • Méhészet
 • Halastó
 • Illegális szemétlerakó hely
 • Gazdasági épület
 • Géppark, raktár

 

Ne hagyja, hogy eltulajdonítsák, amiért Ön dolgozott meg!

IMG_7381.jpgEzzel a napelemes megfigyelő állomással könnyedén megvédheti jogos tulajdonát! Már maga a felszerelt akkumulátoros biztonsági kamera is meggátolja a legtöbb lopást, hisz nem éri meg onnan lopni, ahol a tolvajról felvétel készül. Így az SD és SIM kártyás kamera már önmagában is védelmet biztosít!

A napelemes megfigyelő állomás legnagyobb előnye viszont a távoli elérhetőség! Bármikor bárhonnan ránézhet a SIM kártyás kamera élő képekre. Akár egy mobiltelefonon, tableten vagy számítógépen keresztül. Telefonjára különféle eseményekre (pl.: mozgásérzékelés) riasztásokat is kérhet! A felvételeket FullHD minőségben az SD kártyás GSM kamerában egy mikro SD kártyán tárolni lehet. Lehetőség van a távoli rögzítésre is, pl. egy irodai számítógépben, mely folyamatosan be van kapcsolva és az Internetre kapcsolódik! Így betörés, behatolás esetén a felvételek alapján a tettesek könnyen azonosíthatók és felelősségre vonhatók!

 

Mik a megfigyelő állomás legfőbb funkciói?

 •  20x optikai Zoom (2,7-94mm)
  Távolról egyszerűen optikailag ránagyíthat tárgyakra. Ez nagyban megkönnyíti a személyek, rendszámok azonosíthatóságát

 • Távolról forgatható PTZ kamera
  Magát a kamerát telefonos applikáció vagy számítógépes programon keresztül könnyedén el is forgathatja. Oldalra: 355°, fel-le: 90°-ban képes fordulni a kamera!

 • Beépített 4G modem
  Segítségével a napelemes megfigyelő állomás a mobil telefonhálózaton keresztül bárhonnan elérhető

 • Mozgásérzékelés
  Digitálisan a kép tartalom változása alapján történik a mozgásérzékelés. Beállítható a megfigyelt terület, észlelt személy/tárgy mérete, stb. Mozgásérzékelésre különféle eseményeket lehet megadni, pl. rögzítés indítása, pillanatkép készítése és küldése, riasztás a megadott módokon.
 • Riasztás
  Különféle riasztási eseményeket lehet megadni. Riasztáskor a telefonjára egy push üzenetet kap, mely a mobil applikációban fog látszódni. Kérhető email-es riasztás is.

 • SD kártya foglalat
  A felvételek rögzítésének elsődleges helye. 128 Gbyte-ig tetszőleges méretű SD kártyát lehet a GSM kamerába helyezni.

 • Távoli adatrögzítés
  A csomag részét képezi a PC szoftver is, mely lényegében egy NVR szoftver, ami lehetővé teszi az adott számítógépen a felvétel rögzítését. A rögzítés történhet továbbá egy FTP szerverre is.

 • Stream szolgáltatás
  Interneten keresztül alacsonyabb minőségben is tudja továbbítani a felvételt, így csökkentve a mobil adatforgalmat.

Milyen beállításokkal a legcélszerűbb a mobil megfigyelő állomást használni?


IMG_7510_Facetune_02-05-2019-12-44-01.jpgAz akkumulátoros kamera menüjét célszerű beállítani, hogy az csak mozgásérzékelésre rögzítse a felvételt, ne folyamatosan. Így nagyon sok nap adata ráf fog férni egy kisebb, 64-128 Gbyte-os SD kártyára is! Beállítható, hogy csak bizonyos időszakokban történjen a mozgásérzékelés aktiválása, pl. munkaidőn kívül. Így elkerülhető a felesleges rögzítés és riasztás.

A SIM kártyás kamera képére mindezektől függetlenül bármikor rá tud nézni távolról. Ha ezt  alacsonyabb minőségben teszi meg és csak akkor vált át FullHD minőségre, ha valamire rá akar közelíteni, akkor nem szükséges a korlátlan adatforgalmú SIM kártya sem. Akár még egy pár Gbyte-os kártya is megfelelő lehet. Célszerű vásárlás után egy saját mobil SIM kártyával először kipróbálni, hogy valóban mennyi Mobil Internet adatmennyiségre van szükség, mert ez felhasználóként teljesen különböző.

 

Mi a különbség a két napelemes megfigyelő állomás kamerái között?

 

HighVision_Smart4G-2_Smart4G-5.jpg

HighVision_Smart4G-2_Smart4G-5.jpg

 MobileCAM Smart 4G-2MobileCAM Smart 4G-5
Felbontás2MP 1920x1080, Full HD5MP 2560x1920
ObjektívAutó fókusz, 20X optikai zoom (2,7-94mm)Autó fókusz, 20X optikai zoom (2,7-94mm)
Max. infra távolság100m100m
GSM modem4G (LTE)4G (LTE)
Távolról forgathatóIgen (PTZ); Oldalra: 355°, Fel-le: 90°Igen (PTZ); Oldalra: 355°, Fel-le: 90°
Memória kártya helymicroSD max. 128GBmicroSD max. 128GB


Hogy történik az akkumulátoros kamera beszerelése, beüzemelése? Kapok segítséget?


A napelemes megfigyelő állomás telepítése egy elég egyszerű feladat. 3 fő komponens elhelyezését kell megoldania. SIM kártyás kamera, napelem panel és egy akkumulátor. Ha mindhárom egységet egy magas póznára, oszlopra szereli fel, elég egyszerű dolga van. Viszont fel lehet rakni pl. a napelemet a tetőre, a SIM kártyás kamera tartóját a ház falára, az akkumulátort meg a földbe ásva, vagy akár a padlástérbe elhelyezve. Mivel a napelemes megfigyelő állomás nem igényel semmilyen egyéb vezetéket, tetszőleges helyre szerelheti azt fel, illetve bármikor áthelyezheti másik helyre.

IP kamera beszerelés, telepítés.jpgEzt követően a mobiltelefonjára le kell tölteni egy applikációt, amibe meg kell adni a 4G-s SIM kártyás kamera azonosítóját, hogy lássa az applikáció a kamerát. Számítógépen a csomag részét képező PC szoftverbe kell beírni a szóban forgó beltéri/kültéri kamera elérési útvonalát és máris lehet nézni a 4G kamera képeit. Itt akár 64db. SIM kártyás kamera elérését is megadhatja, egyszerre több kamera képéhez is hozzáférhet! A kamera telepítés ezért önmagában egy nagyon egyszerű, bárki számára könnyen kivitelezhető feladat, aki kicsit is otthon van az informatika világában.


Agrogazda.hu kamerarendszer, biztonságtechnikai telepítés.jpgAmennyiben viszont bizonytalan lenne a kamera telepítés területén, szakértelmünk az Öné! Szervizes és kamerarendszer telepítő csapatunk készségessel felszereli, ha kell kábelezi, beállítja és elmagyarázza az akkumulátoros biztonsági kamera rendszer működéséttelepítési munkadíj ellenében!

 Az alap megfigyelő állomás tartalma


- 1db MobileCAM  Smart 4G-2 kamera Bővebben a kameráról ide kattintva olvashat!

1db 100W-os napelem panel (Választható 2x100W-os napelem is! Célszerű pl. több kamera esetén, vagy borús időben, télen mikor rövidebbek a nappalok és ekkor is folyamatos használat és rögzítés az elvárás!)
Bővebben a napelemekről ide kattintva olvashat!

1db napelem feszültség szabályzó és töltő elektronika túlmerülés elleni védelemmel

- 1 pár saru és 5 fm 2x1,0 MT kábel az akkuhoz

55AH akkumulátor
(Választható 75AH, 100AH és 150AH akkumulátor is, akár a 100W-os napelemhez, illetve pl. hosszabb borús időszakok vagy rövidebb nappalok esetén tudja biztosítani a zavartalan műküdést!)
Bővebben az akkumulátorokról ide kattintva olvashat

 

Figyelem, nem része a csomagnak!
SD kártya, SIM kártya, tartóoszlop, lemezszekrény, napelem tartó konzol


A napelemes megfigyelő állomással Ön jó döntést hozott! Értékeit biztonságban tudhatja, legyen szó állattartó telepről, halastóról vagy raktár épületről!

Nem kell tovább aggódnia, mert a zsebében lévő mobil telefonon keresztül azonnal értesülhet minden eseményről! Megelőzheti a lopásokat, szemmel tarthatja a területét bárhonnan a világon!

Termék ára:

296.885 Ft + ÁFA

Kosárba db
Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat