Mezőgazdasági drón

DJI NDVI Drone

Leírás

Felmérné területeit egy drón segítségével? Okosabban használná fel a kijuttatott műtrágyát? Egy speciális NDVI kamerával ellátott mezőgazdasági drón segítségével növelje meg a hozamot!

Phantom4-7.jpg- A mezőgazdasági drón területmérésre, kárfelmérésre is használható

- NDVI kamerával felszerelt drón a tápanyagkijuttatás optimalizálásához

- Betegségek elterjedségének felméréséhez NDVI kamera segítségével

- A mezőgazdasági drón akár tőszámlálásra is alkalmas!

Gyűjtsön adatokat tábláiról NDVI kamera és mezőgazdasági drón segítségével!

Az egyre növekvő műtrágya árak miatt célszerű a kijuttatást optimalizálni. Ehhez elengedhetetlen egy mezőgazdasági drón megfelelő NDVI kamerával vagy szűrőkkel, mely alapján elkészíthető a tábláiról a NDVI (normalizált vegetációs index) térkép. A térkép segítségével az eltérő tápanyagszinteket menedzsment zónákra osztva lehet homogenizálni a talaj tápanyag-ellátottságát.

NDVI_drone_maps.jpg

Hatékony növényvédelem drónnal és NDVI kameraval!

Phantom4_növényvédelem.jpgMezőgazdasági drón használható bizonyos betegségek és kórokozók elterjedtségének felismerésére is a táblán belül. Jelentősen meggyorsítható a folyamat, hiszen egy mezőgazdasági drón egy repüléssel akár 50-70 hektáros területet és képes feltérképezni. Az ortofotókból összeillesztett nagyfelbontású térkép rendkívül sok információt ad a növények állapotáról.

Mezőgazdasági drónnal területmérés is lehetséges!

Phantom4_területmérés.jpgMivel a térképhez koordináták is tartoznak, lehetőség van vadkár, belvíz, vagy akár a területalapú támogatásokhoz szükséges mérések elvégzésére is! Különösen nagy segítség lehet a mezőgazdasági drón vízállásos területeknél, hiszen ha gépekkel vagy gyalogosan nem lehet megközelíteni a területet, a drón akkor is képes fölérepülni!

Kezdje el optimalizálva kijuttatni a műtrágyát NDVI kamera és mezőgazdasági drón segítségével, tegye meg az első lépést a precíziós gazdálkodás irányába!

Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat