Sorvezető, területmérő » GPS-es sorvezető

LD-Agro LineGuide 1000 sorvezető GEO-X Pro2 GPS vevővel

Termék ára:

899.000 Ft + ÁFA (1.141.730 Ft)

Kosárba db
Leírás

Továbbfejleszthető GPS-es sorvezetőt keres? Fontos a kiemelkedő pontosság és a kijelző jól láthatósága? Több lépésben szeretne kiépíteni robotpilóta rendszerét? Most Ön is csökkentheti kiadásait az LD-Agro LineGuide 1000 GPS-es sorvezető segítségével!


LG 1000 dobozos csoportkép.jpg
- Hatalmas, 9,7"-os érintőképernyő magyar nyelvű sorvezető szoftverrel
- Dőlésszög kompenzációs, 3 frekvenciás GPS vevő
- Átfedések kihagyások nélküli munkavégzés
- Azonnali műtrágya és vegyszer megtakarítás
- Területmérés, félbehagyott munka folytatása, sebesség kijelzése
- Hektár-, kihagyott-, átfedett- terület számítása
- GPS, GLONASS jelek vételére is alkalmas GEO-X Pro2 GPS vevő
- Manuális szakaszvezérlés permetezésnél, műtrágyaszórásnál és vetésnél
- IP64-es kivitelű, csepp- és porálló sorvezető
- Akadály, területhatár rögzítés és előrejelzés a sorvezetőben
- Fejleszthető robotpilóta rendszerre


LineGuide 1000 – A GPS-es sorvezető, mely megkülönböztet

LD-Agro_LineGuide_1000_Főmenü.jpgAz LD-Agro LineGuide 1000 csúcskategóriájú mezőgazdasági GPS már csepp- és porálló. Letisztult design és egyedi innovációs megoldások jellemzik ezt a GPS-es sorvezető készüléket. 9,7”-os kijelzője miatt elsősorban azok számára ajánljuk, akik szeretik jól látni a térképészeti adatokat és nagyobb gombokat igényelnek a munkavégzés közben fellépő rázkódás miatt. A LineGuide 1000 GPS-es sorvezető nagy kijelzője a továbbfejleszthetőség miatt is előnyös, képernyőjén pl. a robotpilóta rendszerek plusz funkciói is kényelmesen elférnek.

A sorvezető készülék képernyője nem tükröződik vissza, napsütésben is tisztán kivehető a monitor képe. Nem csak külsőleg, de tudásban is sokkal többet tud az LD-Agro LineGuide 1000 GPS sorvezető készülék! A számítási feladatokat elképesztő gyorsasággal elvégzi köszönhetően a megnövelt memória és processzor teljesítménynek.

 

GPS-es sorvezető könnyű kezelhetőséggel

LD-Agro_LineGuide_1000_sorvezetés.jpgAz LD-Agro LineGuide 1000 mezőgazdasági GPS egyik legnagyobb előnye a felhasználóbarát kezelőfelület. A sorvezető GPS magyar nyelvű menüjében a funkciók egyértelműek, könnyen elérhetőek. A LineGuide 1000 sorvezető tervezésekor az elsődleges szempont a könnyű kezelhetőség volt. Ne vesszen el a sok átláthatattlan menü között a GPS-es sorvezetőben, válassza a letisztultságot és a bárki számára küönnyen átlátható hasznos funkciókat. A LineGuide 1000 mezőgazdasági GPS segítségével bosszankodás nélkül tudja megkönnyíteni a szántóföldi munkáit.

 

Milyen egyedülálló funkciók vannak a LineGuide 1000-es készülékben? - el sem hinné mennyi mindenre tudja majd használni!

Választhat számos vonalvezetési mód közül. Ilyen például a leggyakrabban használt „A-B egyenes”, vagy haladhat „Szabad”-on is, mikor mindig az előző nyomvonalra fordul. Az „A+ irányszög” bizonyos talajmunkáknál lehet hasznos, mikor is a meglévő nyomvonalra állítunk pl. egy 45 fokos szöget. Ezen kívül az „Azonos görbe” vagy az „A-B egyenes, körbeszegve” módoknak is gyakori a felhasználása.

Vonalvezetési módok.jpgHasználhatja a készüléket területmérésre, amikor körbeszegéssel tudja meg a pontos területnagyságot, de a klasszikus hektárszámlálás is megtalálható a készülékben, amikor a megtett útból és a beállított munkaszélességből számol a készülék hektárt. Ezen kívül az átfedetten kezelt területek adatait is kijelzi és össze is adja, valamint kijelzi a kimarad területeket és mindez számszerűsíti is az adott táblára lebontva. A mentés, tárolás, exportálás természetesen alap funkciók.LG_1000 terminál.jpg

A LineGuide 1000-es készülékben a munkavégzést további hasznos funkciók is megkönnyítik:

1, Virtuális szakaszolás funkció
2, Átfedett és kihagyott terület számítása, grafikus kijelzése
3, Vonalra igazítás
4, GPS diagnosztika
5, Referencia pontfelvétel és kalibrálás

 

Nagyobb hatékonysággal dolgozna permetezéskor a GPS-es sorvezető segítségével? A virtuális szakaszoló berendezés a készülék része!

Azonnali megtakarítást érhet el a LineGuide 1000 GPS-es sorvezető virtuális szakaszolója segítségével! A sorvezető nagy kijelzőjén pontosan látható, hogy a táblán belül mely területeken történt vegyszerkijuttatás, így manuálisan, kézzel azonnal elzárhatja az adott szakaszt. Ez legfőképp a kisebb táblákon óriási segítség, ahol többször kell fordulni. Természetesen a tábla végi fordulóknál is jelentősen megkönnyítni a munkavégzést, hisz a készülék pontosan akkor fog szólni, hogy el kell zárni a permetezőt, amikor nem a traktor, hanem a permetező szorókerete ér a kezelt területre.


virtualis_szakaszolas_2.jpg

Dolgozzon kevesebb ráfedéssel, könnyebben! GPS-es sorvezetővel csökkentse a feleslegesen kiszórt vegyszer vagy műtrágya mennyiségét. Tudjon meg többet a virtuális szakaszolás jelentőségéről!
07-1771.jpg

A LineGuide 1000 mezőgazdasági GPS opcionálisan Tecomec GeoLine260-as automata szakaszolóval is kiegészíthető. Az automata szakaszolóval kiegészített GPS-es sorvezető precízen és pontosan akkor zárja/nyitja a megfelelő szakaszokat, amikor az szükséges! Az automata szakaszolós GPS-es sorvezető nemcsak precízebb munkavégzést eredményez, de a gépkezelőt sem terheli le, így kevésbé fárad.


Geo-X Pro2 GPS vevő - nagyobb, erősebb és sokkal pontosabb! Soha többé nem kell idegeskednie az elmenő, szakadozó jelek miatt!

LD-Agro GEO-X Pro2.jpgAz LD-Agro eddigi legpontosabb még ingyenes jelekkel működő GPS vevőjének, a Geo-X Pro vevőnek, megérkezett a továbbfejlesztett változata! Nagyobb, erősebb, és bár nem volt könnyű, de még az elődnél is pontosabb! Az Geo-X Pro2 vevő kimondottan a precíziós mezőgazdaság számára fejlesztve! Ezt a benne található SLIDE TM, STANDALONE TECHNOLOGY és TERRAIN COMPENSATION (dőlésszög kompenzáció) algoritmusok biztosítják! Nem érzékeny a zavaró jelekre, kevésbé érzékeny a közeli lokátorokra, radar állomásokra.

Természetesen az amerikai GPS műholdakon kívül, veszi a többi űrügynökség műholdjainak a jeleit is. Így a GLONASS, BeiDou és Galileo műholdak jeleit is képes venni! Érzékeltetés képen, azoknak, akik már használtak sorvezető GPS-t, sorvezetés alatt nem igazán fordul elő, hogy 20 alá essen a műholdszám! Gyors működését továbbá a 10Hz-es jelfrissítés biztosítja, mely az jelenti, hogy a Geo-X Pro GPS vevő másodpercenként 10 jelet vesz!

Mit ér el ezekkel az értékekkel? Fordulásoknál sokkal gyorsabban talál rá a következő nyomvonalra! Nem „szaggat be” a képernyő fordulás közben a kevés GPS jel miatt. Sokkal nagyobb sorcsatlakozási és visszatérési pontosságot, sokkal könnyebb kézi vezethetőséget!

Tesztelt sorvezetési pontosság:0-18cm
Tesztelt visszatérési pontosság:60cm alatt
Robotpilóta rendszerrel átlagos sorcsatlakozási pontosság:10cm alattA legnagyobb újdonság mégis abban rejlik, hogy az új vevő nem csak „L1”-en, azaz egy frekvencián kommunikál, hanem a piacon egyedülálló módon 3 frekvencián egyszerre veszi a műhold jeleket. Ez által nem csak több műhold jel vételére képes, hanem az ionoszféra és troposzféra légkörén is biztonságosabban hatol át, mivel nem csak egy, hanem három frekvenciát is használ erre!


- SLIDE TM – az „Intelligens simított technológia"

Segítségével a rossz jelek esetén, vagy rövid ideig tartó műholdjel kiesés idején is biztosított a nagy pontosságú pozíció!

- STANDALONE TECHNOLOGIE – az „Önálló technológia”

Segítségével a GPS vevő akár centiméteres pontosságot is elérhet, minden külső támogatás (RTK, műholdas korrekció) nélkül. A STANDALONE technológia teljes mértékben felhasználja a GPS vevőtől származó navigációs információkat, és a betáplált modellek és paraméterbecslési algoritmusok segítségével a műholdpálya, ionoszféra és troposzféra, órajel hibák kiküszöbölhetők, hogy a vevő önmagában is jobb helymeghatározási pontosságot érjen el.

- Terrain Compensation – dőlésszög kompenzáció a maximális pozíció pontosságért!
A sorvezető készülékek közül a piacon szintén egyedülálló módon, a Geo-X Pro2 GPS vevő terepkompenzációs algoritmust is tartalmaz, amely képes korrigálni a traktor dőlése okozta eltéréseket. Így domboldalon, egyenetlen talajon is segíti a kezelőt a pontos nyomvonalon tartásban, ezáltal a hatékonyság növelésében és költségmegtakarításban

 

Pontos gépkapcsolat modellezés a sorvezetőben – A precíz munka alapja!

 

LD-Agro_LineGuide_1000_Gépprofil.jpgA LineGuide 1000 GPS-es sorvezető gyakorlatilag bármilyen márkájú és típusú traktorra, kombájnra, önjáró permetezőre felszerelhető és átszerelhető. Ez a mezőgazdasági GPS több erőgépen és munkagépen is használható, a különféle gépkapcsolatokat a GPS-es sorvezetőn belül gépprofilokban tárolhatja. Ezeknek a gépkapcsolatoknak az adatait, méreteit, elhelyezkedésüket elegendő csupán egyszer az LD-Agro LineGuide 1000 GPS-es sorvezetőben eltárolni. Ezt követően egyszerűen a GPS-es sorvezetőben egy listából ki tudja választani, hogy éppen milyen erőgéppel és munkagéppel dolgozna, és máris indulhat a munka!

 

Sorvezető adatok későbbi megtekintése, PC számítógépre mentése és utómunkálatok lehetőségei.


Google EarthPro.jpgGyakran előfordul, hogy a gazdák szeretnék utólag megtekinteni is a munkálatok adatait vagy jelentés szeretnének róla kapni, esetleg valamilyen munkatervet készíteni belőle. Ez bátran megtehető a GPS sorvezető segítségével ugyanis beépített memóriájának köszönhetően a földművelésről készült adatokat a készülék lementi és a későbbiekben ezeket bármikor fel lehet használni. A munkaadatok megtekinthetőek a készülék kijelzőjén, de ha valakinek kényelmesebb, akkor egy pendrive használatával letölthető a GPS sorvezetőből minden szükséges adat és megtekinthető számítógépen is. Az LD-Agro GPS sorvezető készülék a Google KML formátumát és a térinformatikában a legtöbbször használt SHP formátumot is ismeri!

LD-Agro-MAP_HU.jpg

A GPS sorvezetővel készíthet munkajelentést, a gazdaság számára hasznos kimutatásokat, de képes az átfedések/kihagyások százalékos arányát is megadni hektárban. Amennyiben a táblaadatok exportálásra kerülnek a számítógépre akkor a megfelelő program kiválasztásával üzemi térkép, vetésterv vagy kijuttatási térképet is lehet készíteni.

Az ingyenes LD-Agro Map programról itt olvashat.


 

Robotpilótával továbbfejleszthető, vetésre, kultivátorozásra alkalmas mezőgazdasági GPS-t keres?

Az LD-Agro LineGuide 1000 GPS-es sorvezető a precíziós gazdálkodás alapja lehet! A nagyméretű kijelzővel rendelkező mezőgazdasági GPS alkalmas szinte bármilyen traktorra történő robotpilóta rendszer kiépítésére, legyen szó LD-Agro UniDrive kormányautomatikáról (átszerelhető), LD-Agro SteerReady Drive-ról (előkészített erőgép esetén) vagy LD-Agro Hydraulic Drive-ról (hidraulika utólagos beszerelése). Több ezer felszerelő készlet áll rendelkezésre, minden egyes géptípus, minden egyes évjáratához!

UniDrive.jpgLG_1000_vetés.jpg


Ha a legpontosabb, időtálló GPS-es sorvezetőt keresi, az LD-Agro LineGuide 1000 mezőgazdasági GPS könnyű kezelhetőségével, nagyszerű funkcióival, a továbbfejlesztés sokoldalú lehetőségével ideális választás az Ön gazdasága számára is! Miért választana más sorvezetőt, ha a legjobbat is választhatja?


 

Az LD-Agro GPS sorvezető készülék funkcióinak összefoglalása

 

Vonalvezetési módokA-B egyenes; Szabad; A+ irányszög; Azonos görbe; A-B egyenes, körbeszegve
Területmérési módokTerületmérés körbeszegéssel, hektárszámlálás
Táblaadatok kezeléseMentés, tárolás, exportálás
KezelhetőségNagyon könnyen megtanulható a GPS sorvezető használata
NyelvekMagyar, angol, német, orosz, ukrán, bolgár, román, szlovák
Extra funkció1, Virtuális szakaszolás funkció
2, Átfedett és kihagyott terület számítása, grafikus kijelzése
3, Vonalra igazítás
4, GPS diagnosztika
5, Referencia pontfelvétel és kalibrálás
Fejleszthetőség                                           Automata szakaszoló berendezés, Automata kormányzás (UniDrive, SteerReady, HydraulicsDrive)

 

Az LD-Agro GPS sorvezető készülék technikai specifikációi


Operációs rendszerWindows CE 7.0
Belső memória1 GB DDR2 RAM
Külső memória8 GB NAND Flash ROM
ProcesszorFreescale i.MX6
Kijelző9,7 inch TFT LCD
Kijelző felbontása1025 x 768
GPS vevőLD-Agro GEO-X Pro2 (GPS, GLONASS, EGNOS)
- Dőlésszög kompenzáció
- 50 párhuzamos csatorna
- 10Hz-es jelfrissítés
- Sorcsatlakozási pontosság: 0-18cm (RMS:95%)
Kontraszt900:1
A GPS sorvezető készülék mérete252x211x37 mm
A GPS sorvezető készülék súlya1340 g
Csatlakozási kimenetekHDMI, Mini USB 2.0, USB Host 2.0, mikrofon, RJ45, SD max 32Gbyte, RS232
Bemeneti feszültség12V DC
Üzemhőmérséklet-20 - +50 Celsius
Tárolási hőmérséklet-30 - +70 Celsius


A csomag tartalma:


LD-Agro LineGuide1000 GPS sorvezető készülék
LD-Agro LineGuide1000 GPS sorvezető szoftver
50 csatornás GEO-X Pro2 GPS vevő
Magyar nyelvű kézikönyv a GPS sorvezetőhöz
12V-os szivargyújtó töltő
230V-os hálózati tápegység
Stabil rögzítő tartókar
Ajándék LD-Agro MAP térképészeti program (letölthető)

Termék ára:

899.000 Ft + ÁFA

Kosárba db
Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó dokumentumok:

Hogyan használja a GPS-es sorvezetőjét (docx - 6.46mb)

LD-Agro GPS vevők és felszerelésük (doc - 8.00mb)

LineGuide 1000 kézikönyv (pdf - 5.12mb)

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat

Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek! Kérjük, engedélyezze a sütiket, az oldal megfelelő működéséhez, és hatékonyabbá tételéhez.

Süti beállítások Adatvédelmi nyilatkozat Jogi nyilatkozat

Az alábbiakban szabályozhatja a sütiket:

Funkcionális sütik
Ezek a cookie-k növelik az oldal funkcionalitását azáltal, hogy néhány információt tárolnak az Ön beállításairól. Ilyen például a weboldalon kitöltött adatok megőrzése.

Statisztikai sütik
Ezek a cookie-k segítenek bennünket abban, hogy értékeljük weboldalunk teljesítményét, fejlesszük a tapasztalatok alapján az Ön felhasználói élményét.

Közösségi média és marketing sütik
Az Ön böngészési szokásaira, érdeklődési körére vonatkozó adatokat gyűjtő - jellemzően harmadik féltől származó – sütik, amelyek a személyre szabott reklámok megjelenítését teszik lehetővé.

Tájékoztatjuk, hogy a választás eltárolásához egy cookie-t kell használnunk, hogy kegközelebb is emékezzünk, ha ebben a böngészőben nyitja meg weboldalunkat.

Részletek a Cookie-k kezeléséről...