Sorvezető, területmérő » GPS-es sorvezető

LD-Agro Mg Navigátor V2 sorvezető

Termék ára:

449.000 Ft + ÁFA (570.230 Ft)

Kosárba db
Leírás

GPS-es sorvezető nélkül folyton bizonytalan a nyomvonalakat illetően? Zavarják az átfedések és kihagyások permetezés közben? Mi tudjuk a megoldást! Válassza a piac legkeresettebb mezőgazdasági GPS-ét az Mg Navigátor V2 GPS-es sorvezetőt megújult tudással és külsővel!LD-Agro Mg Navigátor V2 sorvezető_GPS-es sorvezető_Sorvezető, területmérő

- Professzionális mezőgazdasági GPS-es sorvezető a hosszú élettartam és pormentesség érdekében!

- 7"-os jól látható kijelző, a gomb beragadások elkerülése érdekében teljes érintőképernyő!

- 4 Hz-es GPS vevő (másodpercenként 4 jelet vesz), így akár 0-25 cm-es pontosság is elérhető!

- Az amerikai GPS, az orosz GLONASS, és az ingyenes EGNOS korrekciós jelet is veszi

- Pontos területmérés, digitális iránytű, sebesség kijelzés

- A GPS-es sorvezető egyedülálló funkciója a szükséges szakaszolás előre jelzése

- Azonnali hektár, kihagyott és átfedett terület számítása

- Akadály és területhatár előrejelzés

Szeretné gazdaságosabbá tenni a permetezést, vagy a műtrágyázást? Szeretné, ha több pénz maradna a zsebében?Az Mg Navigátor V2 mezőgazdasági GPS használata nélkül könnyen megtörténhet, hogy az átfedések miatt Ön is sok műtrágyát, permetszert juttat ki a földre! A gépköltségről és munkaóráról már ne is beszéljünk. Egy mezőgazdasági GPS-es sorvezető segítségével mindez már a múlté: nincs több felesleges költség és túlóra!Vonalvezetési módok.jpg


A mezőgazdasági GPS-es sorvezető használatával Ön elkerülheti az átfedéseket a szántóföldi munkánál, melyek sorvezető nélkül mindig napirenden vannak. Használjon Ön is Mg Navigátor V2-es GPS-es sorvezetőt! Egy kis befektetéssel és egy jó sorvezetővel sokat spórolhat gazdasága számára!MgNavigatorV2alkep.jpg

"LD-Agro - A megbízható GPS-jel garanciája!"

Mezőgazdasági GPS, mely a lehető leggyorsabb munkavégzést teszi lehetővé, és még spórolni is lehet vele.
Az LD-Agro Mg Navigátor V2 sorvezető használatával rövidül az egy területre fordított munkaidő. Mezőgazdasági GPS-el nincs több feleslegesen kiszórt műtrágya, nincs több gyomos csík, csökkennek az anyagkiadások (permetszer, műtrágya, gázolaj), tehát az Ön profitja nő! A szükséges anyagfelhasználást is pontosabban ki tudja számolni! Az LD-Agro Mg Navigátor V2 sorvezető grafikus kijelzőjén Ön mindig látja, hogy mennyi van még hátra a művelendő területből, és el is tudja menteni, hogy akár később folytathassa a munkát ugyanazon a nyomvonalon, vagy számítógépre áttöltve az adatokat ott megnézze!

 

Pontos gépkapcsolat modellezés a sorvezetőben – A precíz munka alapja!LD-Agro_LineGuide_1000_Gépprofil.jpg

Az Mg Navigator V2 GPS-es sorvezető gyakorlatilag bármilyen márkájú és típusú traktorra, kombájnra, önjáró permetezőre felszerelhető és átszerelhető. Ez a mezőgazdasági GPS több erőgépen és munkagépen is használható, a különféle gépkapcsolatokat a GPS-es sorvezetőn belül gépprofilokban tárolhatja. Ezeknek a gépkapcsolatoknak az adatait, méreteit, elhelyezkedésüket elegendő csupán egyszer az LD-Agro Mg Navigator V2 GPS-es sorvezetőben eltárolni. Ezt követően egyszerűen a GPS-es sorvezetőben egy listából ki tudja választani, hogy éppen milyen erőgéppel és munkagéppel dolgozna, és máris indulhat a munka!

Szeretné, ha a fordulókban sem szórna duplán? Szeretné GPS alapján saját maga vezérelni permetezője szakaszolóját?

Az LD-Agro - Mg Navigátor V2 sorvezetővel ez teljesülhet! A grafikus kijelzőn, ha kezelt területre érkezik, a készülék előre kijelzi, mely szakaszokat kell elzárnia. Ennek a funkciónak köszönhetően még több nyersanyagot spórolhat meg!

Aggódik a sorvezetője jelerőssége és pontossága miatt? Ne tegye!

Az Mg Navigátor V2 GeoX4 GPS-vevője ingyenes valós idejű DGPS/SBAS (WAAS, EGNOS, MSAS, GAGAN) korrekciókkal dolgozik. A mezőgazdasági GPS kijelzi a haladási sebességet, műholdak számát és jelerősséget is! A HDOP érték állítása a GPS jelek finomhangolását teszi lehetővé ebben a sorvezetőben.

Az LD-Agro GeoX4-es GPS vevőGeoX4_2017.jpg
Pontosság:
0-25 centiméter közötti sorcsatlakozás (RMS:95%). Az GPS vevő pontosságát természetesen több tényező is befolyásolja:
 Hány műholdat vesz a sorvezető készülék az aktuális napszakban? Milyen a minősége az GPS jeleknek (pl.: HDOP értéke)? Veszi-e az orosz GLONASS műholdak jeleit is vagy a korrekciós EGNOS műhold jeleit?

Jelfrissítés:
Minél nagyobb a jelfrissítés, annál simábbak lesznek a fordulóknál az ívek. Az Mg Navigátor V2-es sorvezető GPS vevője 4Hz-es. A 4 jel/másodperc miatt sokkal stabilabb lesz a pozíció meghatározása, ez az Mg Navigátor V1-es készülék GPS vevőjéhez képest például 4X annyi műhold jelet jelent, ami a fordulóknál sokkal gyorsabb sorra találást eredményez. A képfrissítési frekvenciája szintén 4Hz-es, ami azt jelenti, hogy másodpercenként négyszer frissül a képernyő tartalma, ami a sorvezetőnek folyamatosabb megjelenítést tesz lehetővé.

GPS, GLONASS, EGNOS:

Az LD-Agro GeoX4-es GPS vevő ingyenes GPS és GLONASS műhold jeleket használ, plusz opcionálisan az EGNOS korrekció műhold vételére is képes. A GLONASS műholdak az amerikai GPS műholdakat egészíti ki. A GLONASS műholdak főleg az olyan kisebb dombos területeknél jönnek jól, ahol a kisebb dombok vagy egy erdősáv már ki tudja takarni a műholdakat és ezért csak a sima GPS jeleket használva, nem biztos, hogy elég számú műhold lenne a sorvezető számára a pontos pozíció meghatározásához. A GLONASS műholdak ezen segítenek, mert használatukkal lényegében megduplázódik a rendelkezésre álló műholdak száma amiket az GPS képes venni.

Egyedülálló funkció az GPS jelek kalibrálása, melynek működését egy bázisállomáshoz lehet hasonlítani. Ha eddig kétsége volt a pontossággal kapcsolatban, nyugodjon meg! Ön garantáltan az ideális nyomvonalon fog haladni a mezőgazdasági GPS-ével! A sorvezető pontosan jelzi ki akár grafikusan, számszerűen, nyilakkal vagy LED sorral az eltéréseket az ideális nyomvonaltól. Szeretné másra is használni a készülékét?

Mérjen területet az MG Navigátor V2 GPS-es sorvezetővel!  LD-Agro-MAP_HU.jpg
A GPS-es sorvezető készülék alkalmas a nagy pontosságú területmérésre! Nemcsak részterületet, hektárszámlálást tud a készülék, hanem kijelzi számszerűen a kihagyott terület, átfedetten kezelt terület pontos nagyságát is. A felmért adatokat a sorvezető készülékben is megtekintheti, de akár USB pendrive-on keresztül a számítógépére is mentheti! A sorvezető készülék a Google kml formátumát használja, így a tábla alakját és adatait a számítógépe monitorján is megtekintheti. Akár üzemi térképet is létrehozhat! Szeretné adatait, térképeit ki is nyomtatni?

Nagyobb hatékonysággal dolgozna permetezéskor a GPS-es sorvezető segítségével? A virtuális szakaszoló berendezés a készülék része!

Azonnali megtakarítást érhet el a Mg Navigator V2-es sorvezető virtuális szakaszolója segítségével! A sorvezető nagy kijelzőjén pontosan látható, hogy a táblán belül mely területeken történt vegyszerkijuttatás, így manuálisan, kézzel azonnal elzárhatja az adott szakaszt. Ez legfőképp a kisebb táblákon óriási segítség, ahol többször kell fordulni. Természetesen a tábla végi fordulóknál is jelentősen megkönnyíteni a munkavégzést, hisz a készülék pontosan akkor fog szólni, hogy el kell zárni a permetezőt, amikor nem a traktor, hanem a permetező szórókerete ér a kezelt területre.
virtualis_szakaszolas_2.jpg

Dolgozzon kevesebb ráfedéssel, könnyebben! GPS-es sorvezetővel csökkentse a feleslegesen kiszórt vegyszer vagy műtrágya mennyiségét. Tudjon meg többet a virtuális szakaszolás jelentőségéről!


Az Mg Navigator V2-höz mezőgazdasági GPS opcionálisan Tecomec GeoLine260-as automata szakaszolóval is kiegészíthető. Az automata szakaszolóval kiegészített GPS-es sorvezető precízen és pontosan akkor zárja/nyitja a megfelelő szakaszokat, amikor az szükséges! Az automata szakaszolós GPS-es sorvezető nemcsak precízebb munkavégzést eredményez, de a gépkezelőt sem terheli le, így kevésbé fárad.07-1771.jpg

Minden GPS-es sorvezetőhöz ajándékba adjuk a saját fejlesztésű LD-Agro MAP nevű programot. A térképészeti program segítségével asztali PC vagy laptop segítségével további információkhoz juthat az elvégzett munkáról. A szoftver segítségével a számítógépen láthatják az átfedéseket és nemcsak a kihagyott területeket! A táblaadatok megtekinthetőek, különböző statisztikai adatok is megjeleníthetőek, továbbá ezekről munkajelentést is készíthető, ami pl. bérmunkák végzésénél lehet igen hasznos.

A program kizárólag az LD-Agro típusú sorvezető készülék tulajdonosai számára érhető el! Töltse le azonnal sorvezető készüléke vásárlását követően azonnal az ajándék LD-Agro MAP programot, hogy minél előbb élvezni tudja az előnyeit

Mg Navigátor V2-es sorvezető, melynek használata a legegyszerűbb!

Ezt a nyomjelzőt nagyon egyszerű kezelni és bármilyen típusú gépre felszerelni a masszív egyedi rögzítés technológiájának köszönhetően!   Használata 5 perc alatt megtanulható! Akadályokat, területhatárokat jelezhet vele előre, és munka adatokat, munkajelentéseket tárolhat benne. Az adatokat számítógépen ingyenes műholdtérképre helyezheti a GoogleEarth programban. Így lehet Önnek megbízható, időtálló segítőtársa az LD-Agro Mg Navigátor V2 sorvezető!

A körülményektől függetlenül szeretné használni a GPS-es sorvezető készülékét?

Az LD-Agro Mg Navigátor V2 sorvezetővel egyenes, vagy görbe referencia vonalakhoz igazodva Ön ködben, sötétben, porfelhőben mindig optimális nyomvonalon haladhat! A mezőgazdasági GPS használatával magabiztosan vezethet akármilyen időjárási körülmények között! Az Mg Navigátor V2 GPS-vevője már az orosz GLONASS műholdak jeleit is veszi!

LG_1000_vetés.jpg

Az LD-Agro GPS sorvezető készülék funkcióinak összefoglalása

 

Vonalvezetési módokA-B egyenes; Szabad; A+ irányszög; Azonos görbe; A-B egyenes, körbeszegve
Területmérési módokTerületmérés körbeszegéssel, hektárszámlálás
Táblaadatok kezeléseMentés, tárolás, exportálás
KezelhetőségNagyon könnyen megtanulható a GPS sorvezető használata
NyelvekMagyar, angol, német, orosz, ukrán, bolgár, román, szlovák
Extra funkció1, Virtuális szakaszolás funkció
2, Átfedett és kihagyott terület számítása, grafikus kijelzése
3, Vonalra igazítás
4, GPS diagnosztika
5, Referencia pontfelvétel és kalibrálás
Fejleszthetőség                                           Automata szakaszoló berendezés, Automata kormányzás (UniDrive, SteerReady, HydraulicsDrive)

 

A csomag tartalma:


LD-Agro Mg Navigator V2 GPS sorvezető készülék
LD-Agro Mg Navigator V2 GPS sorvezető szoftver
50 csatornás GEO-X 4 GPS vevő
Magyar nyelvű kézikönyv a GPS sorvezetőhöz
12V-os szivargyújtó töltő
230V-os hálózati tápegység
Stabil rögzítő tartókar
Ajándék LD-Agro MAP térképészeti program (letölthető)Az LD-Agro Mg Navigátor V2 sorvezető minden tekintetben a legjobbat nyújtja Önnek! Csatlakozzon most Ön is a már közel ezer magyar gazdálkodó közé, akik az LD-Agro Mg Navigátor V2 sorvezető elégedett tulajdonosai!

Termék ára:

449.000 Ft + ÁFA

Kosárba db
Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat

Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek! Kérjük, engedélyezze a sütiket, az oldal megfelelő működéséhez, és hatékonyabbá tételéhez.

Süti beállítások Adatvédelmi nyilatkozat Jogi nyilatkozat

Az alábbiakban szabályozhatja a sütiket:

Funkcionális sütik
Ezek a cookie-k növelik az oldal funkcionalitását azáltal, hogy néhány információt tárolnak az Ön beállításairól. Ilyen például a weboldalon kitöltött adatok megőrzése.

Statisztikai sütik
Ezek a cookie-k segítenek bennünket abban, hogy értékeljük weboldalunk teljesítményét, fejlesszük a tapasztalatok alapján az Ön felhasználói élményét.

Közösségi média és marketing sütik
Az Ön böngészési szokásaira, érdeklődési körére vonatkozó adatokat gyűjtő - jellemzően harmadik féltől származó – sütik, amelyek a személyre szabott reklámok megjelenítését teszik lehetővé.

Tájékoztatjuk, hogy a választás eltárolásához egy cookie-t kell használnunk, hogy kegközelebb is emékezzünk, ha ebben a böngészőben nyitja meg weboldalunkat.

Részletek a Cookie-k kezeléséről...