Sorvezető, területmérő » Korrekciós jelszolgáltatás

RTK Net korlátlan területű T-COM és Multi Sim előfizetés

Leírás

Az RTK, az a  centiméteres pontosságú mérés,  amit régebben kizárólag a földmérők használtak. Napjainkban pedig már az agrár szektor is egyre hangosabb ettől a fogalomtól. Miért az RTK Net az egyik legjobb szolgáltatás napjainkban?

- mindenki számára elérhető áron kínálja az előfizetést


- nincs belépési díj
- nem kell évekre szerződést aláírnia

- 1-2 gép +/- 2.5 cm-es pontosággal történő ellátásához tökéletes és költséghatékony választás!

- országos lefedettségű

- a határmenti településeken gazdálkodóknak is megoldást nyújt a Multi SIM kártyával

- több 10.000 elégedett felhasználót tud maga mögött egész Európa szerte- a nap bármely szakaszában ugyanazt a pontos és tökéletes szolgáltatást nyújtja


Tökéletes választás az
RTK Net-hez az LD-Agro HX432 RTK GPS vevő, mert:


- kiemelkedő sorcsatlakozási pontosságot tud elérni


LD-Agro HX432_2.jpg- GLONASS antenna extra költség nélkül, valamint hozzáférés a jövőbeni GNSS konstellációkhoz (GPS, BeiDou, GLONASS, GALILEO)

- Hálózati RTK (NTRIP) korrekciók vételére alkalmas, így nincs szükség külön bázisállomásra


- +/- 2.5 cm-es visszatérési pontosság robotpilóta rendszerekhez az ország egész területén

De mi is pontosan az az RTK?

Az RTK a Real-Time Kinematic rövidítése, és egy olyan technika, amely fázismérésen alapúló távolság-meghatározást használ, és nagyságrendekkel pontosabb tartományokat (és ezáltal pozíciókat) biztosít, mint a kódalapú helymeghatározással elérhetők. Tehát az RTK valós idejű, cm-es pontosságú GNSS pontmeghatározást jelent. A szolgáltatás a ’90-es évek közepétől hozzáférhető.

Az RTK Net korrekcióval a mezőgazdaságban

A RTK Net által üzemeltetett hálózati RTK az egész országban elérhető az év minden szakában. Ezt a megoldást azokban a gazdaságokban érdemes használni, ahol egy-két darab RTK korrekciós GPS-es sorvezetőt használnak. Az RTK-s korrekciós jellel minden alkalommal ugyanazokat a nyomvonalakat használhatják a táblán belül minden munkaművelet során a vetéstől a vegyszerezésen át a betakarításig. Ehhez a pontossághoz megoldás lehet a kormányra szerelhető LD-Agro UniDrive és az LD-Agro UniDrive Pro automata kormányzást javasoljuk, ugyanis ez a rendszer típusfüggetlen, és szinte bármilyen géptípusba (traktorba, önjáró permetezőbe és kombájnba is!) átszerelhető.


    "LD-Agro - Ha fontos a megbízható GPS jel!"


A hálózati RTK gyenge pontját sokáig a korrekciós jel sorvezetőbe történő eljuttatása jelentette. Időközben Magyarországon is teljes lefedettséggel kiépültek a GSM hálózatok, ezek segítségével jutnak a korrekciós jelek az LD-Agro LineGuide sorvezetőbe. A sorvezető GPS kiegészítve régebben a GSM modemmel és egy megfelelő SIM-kártyval működött az RTK-s korrekciós, mára már nincs szükség hozzá külön GSM modemre a korszerű új fejlesztésnek köszönhetően már a HX432-es Smart Antenna kezeli a Sim kártyát, így máris fogadhatóvá válnak az RTK Net által biztosított hálózati RTK korrekciós jelek!


Egészítse ki már meglévő LD-Agro GPS-es sorvezető rendszerét GNSS technológiával és kezdje meg a cm pontos munkákat sorvezetőjével! Kedvező árú hálózati RTK-s csomagajánlatainkért keresse fel értékesítő kollégáinkat!

Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat