Vadászati kellékek » Vadkamera

Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera

Termék ára:

62.600 Ft + ÁFA

Kosárba db
Leírás

Megérkezett a Boly Guard Bat BG310-M 4G email küldő és felhős vadkamera nagytestvére, a Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera, ami egy újabb lépcsőfok a márka életében, amit a legújabb fejlesztésének az új 24 megapixeles ún. „csillagfény” szenzornak köszönhet!

-   Magyar nyelvű menü, megbízható szoftveres háttér     Boly Guard BG710-M_11.jpg  
-   Felhős és e-mail küldős képküldő funkció
-   Új, 24 megapixeles színes CMOS szenzor
-   Alacsonyabb energiafogyasztás
-   Kiváló képminőség éjszaka is
-   Támogatott 1080 FHD(1920×1080), 720P HD (1280×720), VGA (640×480) videó felbontások
-   Támogatott 24MP, 18MP, 16MP, 12MP, 10MP, 8MP felbontású JPEG fényképek
-   Észlelési távolság maximálisan 15 méter
-   Infra hatótávolsága 15 méter, infra vaku láthatatlan
-   Kicsi, könnyű, kompakt méret
-   Gyors, 0,7 mp reakcióidő


A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera egy igazi áttörés a Boly Guard vadkamerái közül, mely több újításával, egy igazán hasznos, megbízható, minőségi vadkamera lehet az éjszakai és nappali vadászatok közben is!

A Boly Guard új fejlesztése a Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera elsőre úgy néz ki, mint a kistestvére a Boly Guard Bat BG310-M 4G email küldő és felhős vadkamera, azonban amint bekapcsoljuk a készüléket az első meglepetés akkor ér minket, amikor a Batból és a Crowból ismerős monokróm, adatokat mutató főképernyő és menü helyett egy színes élőkép fogad az aprócska kijelzőn. Ez a funkció nagyon hiányzott mindkét elődből, hiszen a legegyszerűbben az élőképpel tudjuk pozícionálni a vadkamerát a fán.

Boly Guard BG710-M_4.jpg

A következő gyorsan észlelhető újítás a Boly Guardtól, hogy a Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera menüje áttekinthetőbb és a funkciógombokkal könnyebben kezelhetőbb, mint az elődjei. No, de az igazi újítás, nem más, mint a Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera szenzorra. Az igazi fejlesztés a Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera lelkében leledzik, kapott ugyanis egy új 24 megapixeles ún. “csillagfény” szenzort. A csillagfény csak idézőjelben természetesen, az elnevezés arra utal, hogy nem ugyanarról a 24MP-es érzékelőről beszélünk, ami a Crow vagy a Deer modellekben megtalálható. Ez az új szenzor, egy nagy érzékenységű, gyorsabb reakcióidejű szenzor, ami még kevesebbet is fogyaszt. Mindebből az következik, hogy a Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera képminősége és akkuideje is jobb lett a kisebb társainál.

Az érzékenyebb szenzornak köszönhetően a kamera rövidebb szürkületi és éjszakai záridőt tud használni, ezért az állatok jóval kevésbé hajlamosak bemozdulásra. A bemozdulás, az elmosódott állatok a Boly kamerák gyenge pontja volt eddig, ezt küszöbölte ki tehát most a gyártó az újfejlesztésű érzékelővel.


A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera elképesztő 4G-s adatátviteli és email küldő képességeivel, bárhonnan elérheti elkészült felvételeit!

A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera egy igazi sokfunkciós újítás. A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera segítségével kétféle képen is hozzájuthat az elkészült felvételekhez. Amennyiben a felhasználó szempontjából előnyösebb, hogy a kamera email-ben küldi egyesével a képeket, a választható beállítások segítségével a készülék ilyen módon is használható (pl. olyan mozgás megfigyelésénél előnyösebb ez, amire a felhasználó alapból nem számít, mint pl. biztonságtechnika, viszont ilyenkor figyelemfelkeltőbb a kamera jelzése).

Boly Guard BG710-M_12.jpg

Másik választható opció a felvételek megtekintésére, hogy a Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera segítségével elkészült felvételeket nem közvetlenül a telefonra, hanem egy úgy nevezett "felhő alapú" internetes tárhelyre küldi a készülék. Ez az opció azért kedvezőbb, mert a felvételek bármikor lekérhetőek a mobiltelefonos alkalmazás segítségével és nem kell a zavaró üzenetektől sem tartani, ha éppen mástól várna üzenetet, vagy pihenő időszakban zavaró lenne a telefon aktivitása. Felhős beállítás esetén egy adott időszakban megfigyelt mozgásról a vadkamera egy felhő mappába tölt fel képeket, melyeket így sokkal egyszerűbb gyorsan áttekinteni. A globális Molnus felhőszolgáltatással lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kamerával készített összes fényképet vagy videót mobileszközön és számítógépen is megtekinthessék, a 4G modul pedig nagy sebességű adatátvitelt biztosít felvételei számára.

A Molnus applikáció letölthető az App Store és a Google Play áruházból.

A Molnus alkalmazáson keresztül elérhetőek a felhős üzemmódban feltöltött képek. Az alkalmazás asztali gépen és mobiltelefon applikációként is elérhető. Segítségével szörfözhetünk a kamera képei és/vagy videói között. Az alkalmazás angol nyelven elérhető. A program elérhetővé teszi különböző beállítások távoli módosítását is egy kredit rendszer segítségével. A vásárló a kamera megvásárlásakor 300 kredittel gazdálkodik. A kamerán ingyen elvégezhető beállítás módosítások az applikáción keresztül is megtehetőek módosításonként 2 kreditért. A kreditrendszer újra feltölthető online kártyás fizetéssel, aminek jelenlegi ára 5 Euro / 100 kredit.

Fontos megemlíteni, hogy 2 kreditért cserébe a kamera akár azonnali kép küldésre is alkalmas.A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera segítségével elkészült felvételek minden helyzetben tökéletes, magas minőségűek lesznek, legyen nappal vagy éjjel, napsütés vagy eső!

A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera által készült képek és videók magas minőségéről a szabadalmaztatott BolyRaw képfeldolgozási technológia és a már említett 24 megapixeles szenzor gondoskodik, legyen nappal vagy éjjel, napsütés vagy eső, a képminőség garantált. A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera nappal, ha a fényviszonyok megfelelőek színes képeket és videókat készít. Éjjel, illetve rossz fényviszonyok mellett a beépített infravörös vaku lép működésbe - ekkor fekete-fehér képeket rögzít a készülék, érezhetően éles felbontásban. A vaku 2 darab infravörös LED-je 940 nm hullámhosszú fényt bocsát ki - mely mind az állatok, mind az ember számára láthatatlan, ezáltal nem zavarja meg és nem riasztja el a vadakat. Az infravaku hatótávja 15 méter.

Boly Guard BG710-M_3.jpg

A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera segítségével elkészült képek 6 féle felbontásban (24MP, 18MP, 16MP, 12MP, 10MP, 8MP) érhetőek el. A fényképek formátuma JPEG. A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera segítségével HD videók is készíthetők 1080FHD (1920×1080), 720P HD (1280×720), VGA (640×480) felbontásban, mely mellé hangrögzítésre is lehetőséget biztosít a vadkamera. A videók és fényképek egy időbeni felvétele is lehetséges.  Az elkészült felvételeket mikroSD kártyára (nem tartozék) menti a Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera, mely maximum 32 GB méretű kártya kezelésére alkalmas.


A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera egy kicsi, könnyű, ugyanakkor masszív vadkamera, mely szerethető és nélkülözhetetlen társ lehet vadászok és természetbarátok számára is!

A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera kettő darab 18650-Boly Guard BG710-M_13.jpges akkumulátorral működik (nem tartozék), ami jóval nagyobb teljesítményű, mint a hagyományos AA-s akkumulátorok. Ez az akkumulátor választás lehetővé tette a gyártóknak, a kicsi kompakt felépítést. A készüléken található mikroUSB port segítségével tölteni lehet a készülékbe helyezett akkumulátorokat, ezáltal külső áramforrás (hálózati adapter, powerbank, napelem) segítheti a tápellátásban. Az USB port segítségével a készülékbe helyezett SD kártya tartalma számítógépre másolható.

A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera pici és könnyű, szerethető darab, az építési minősége is abszolút rendben van. Mivel nem kinyitható a ház, ezért ez egy tömör, zárt, masszív készülék. A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera kompakt, kis méretének köszönhetően könnyen elrejthető. Nélkülözhetetlen társ vadászok és természetbarátok számára is. A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera háza IP68-as védettséggel rendelkezik, tehát szakadó esőben sem fog károsodni a készülék. A Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamera hangtalan működése, és gyors 0.7 sec reakcióideje révén a vadgazdálkodás, vadvédelem kültéri feladatán kívül beltéri vagyonvédelmi célokra is jól használható.

Gyári tartozékok: vadkamera, rögzítő heveder, USB kábel, antenna. 


Válassza Ön is a Boly Guard nagyszerű újítását a Boly Guard Seahawk BG710-M 4G email küldő és felhős vadkamerát, mely számos újítása révén az egyik legjobb ár-érték arányú vadmegfigyelő kamera a kategóriájában!

Adatok és technikai paraméterek:

Felbontás: 24 MP (ip.), 1080p 
Szenzor:   színes CMOS  
Kijelző: 1.44 coll  
Reakció idő: 0,7 s  
Biztonsági minősítések:  FCC, CE, RoHS   
Képküldő funkció:  Felhős és e-mail küldős  
Támogatott fénykép felbontások:  24MP, 18MP, 16MP, 12MP, 10MP, 8MP 
Támogatott videó felbontások:   1080FHD(1920×1080), 720P HD (1280×720), VGA (640×480) 
Előre beállítható videó felvétel hossza:  5-180 
Hangrögzítés: igen
Adat tárolás:  microSD kártya 32 GB-ig  
Energiaellátás:  opcionális 2 x 18650 akku  
Infra vaku:  láthatatlan   
Infra vaku részletek: beépített nagyteljesítményű, az emberi szem számára láthatatlan (940 nm)  
Észlelési távolság: maximálisan 15 méter  
Infra hatótávolsága:  -15 méter   
Anyaghasználat: műanyag 
Csatlakozók:   micro USB   
Látószög:  57° 
Mozgásérzékelő érzékenysége: állítható (magas/normál/alacsony/ki)   
Tartozékok:vadkamera, rögzítő heveder, USB kábel, antenna 
Szín: barna 
Működési / tárolási hőmérséklet:  -20 - +60°C  
Működési páratartalom: 5% - 90%   
Vízállóság:  IP68 
Méretek: 115mmx81mmx45mm 
Tömeg: 174 gramm 

Megjegyzés: Az éjszakai videófelvételek készítése során az infravörös vaku működése jelentős áramfelvétellel jár, így mindenképpen ajánlott a vadkamerához egy nagy kapacitású külső akkumulátor használata, pl. az alább látható kapcsolódó termék, a "Napelemes tápegység vadkamerákhoz", az üzembiztos rögzítés érdekében!

Termék ára:

62.600 Ft + ÁFA

Kosárba db
Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó videók:

Kapcsolódó dokumentumok:

Boly Guard Seahawk BG710-M vadkamera használati útmutató (pdf - 0.78mb)

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat