Agritechnica 2015 beszámoló

Ld-Agro Hannover_agritechnica.jpgAz LD-Agro márka immár a második alkalommal volt jelen az Agritechnica mezőgazdasági világkiállításon. A kiállítás célja egyértelműen az LD-Agro márka minél nagyobb közönség előtt történő népszerűsítése volt, valamint export partnerek keresése a környező országokból.

Ezen tervünk maradéktalanul meg is valósult, hisz több mint 100 országból vártuk az érdeklődőket a standunkon és olyan országokból is érkeztek megkeresések, amikre nem is számítottunk. Az LD-Agro termékek kivétel nélkül mindenkinek elnyerték a tetszését csak pozitív visszajelzések érkeztek a termékeink minőségével és jó árával kapcsolatban!

Milyen termékeket kerestek leginkább az ügyfelek?
5-b.jpg
A kiállítás egyik legkeresettebb terméke az LD-Agro Mg Navigátor V2-es készülék volt, melyre kimagasló tudása miatt joggal lehetett féltékeny a legtöbb hasonló árú sorvezetőt forgalmazó egyéb gyártó.

A másik legjobban keresett termékek az LD-Agro LineGuide széria sorvezetői voltak. Ez érthető, mivel mind a 300-as, mind a 800-as sorvezető készülék fejleszthető már az automata kormányzás mindegyik (UniDrive, SteerReadyDrive, HydraulicsDrive) fajtájával!

Milyen újdonságot mutattunk be?

2016 március 1-től elérhető lesz kínálatunkban a sebességfüggő automata szakaszoló berendezés (ASC) és a változatható mennyiségű kijuttatás vezérlés (VRC) egy készülékben! Ezt a különleges szakaszoló berendezést az Agritechnica kiállítást felkeresők már most megtekinthették a standunkon. A termék jelenleg fejlesztési stádiumban van, hamarosan a gyakorlati tesztek következnek.

     3-b.jpg4-b.jpg16-b.jpg

A termék használatával ügyfeleink igen jelentős mennyiségű vegyszert, folyékony hígtrágyát fognak tudni megtakarítani. A fordulóknál és az egyenetlen tábla szélén a készülék a GPS alapján azokra a területekre már nem fog anyagot juttatni, ami egyszer már kezelve volt. Az LD-Agro Controll Box elzárja az adott szakaszokat és a többi szakaszra jutó nyomást is csökkenti a rendszerben, a sebességet is figyelembe véve úgy, hogy a kijuttatás szakaszonként a beállított értéknek megfelelően történjen. Ez nem csak jelentős megtakarítást, könnyebb munkavégzést eredményez, hanem a környezetet is jelentősen tehermentesíti!


A vásárlói elégedettség minden márkakereskedőnknél elvárásunk!
12-b.jpg
Mivel nálunk a vásárlói elégedettség a legfontosabb, így az új márkakereskedő partnereink csak egy részletes termékbetanítás után kerülhetnek be a viszonteladó rendszerünkbe. Csak azokat a termékeket értékesíthetik, amikre a képzést már megkapták! A kereskedő partnereinknek rendelkezniük kell minden forgalmazott márkákból elegendő mennyiségű raktárkészlettel, hiszen elengedhetetlen, hogy a végfelhasználók azonnal hozzájuthassanak a termékekhez több hetes várakozási idő nélkül. Ugyanilyen fontos számunkra az is, hogy egy esetleges meghibásodás vagy elhagyott alkatrész esetén az adott ország PRÉMIUM márkakereskedője megfelelő szakértelemmel és cserealkatrésszel rendelkezzen. Mi az LD-Agro-nál mindig az ügyfél elégedettségére és maximális kiszolgálására törekszünk!

Mivel minden kereskedelmi partnerünk felé ilyen szigorú feltételeket támasztunk, az új márkaképviselőink, akik az Agritechnica kiállításon jelezték csatlakozási szándékukat, csak egy hosszabb folyamat következtében kerülhetnek fel a partnerlistánkra. Ez a lista folyamatosan, napról-napra bővül és az LD-Agro.com oldalon az alábbi linken található meg:

http://www.ldagro.com/dealer-locator

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat