Siker a Hannoveri Agritechnika kiállításon!

A világ legnagyobb mezőgazdasági kiállításán Németországban kiállítóként vett részt a Landasin-Agrogazda Kft. A számtalan német érdeklődőn túl a világ minden tájáról érkeztek vásárlók és viszonteladók egyaránt.

A Landasin-Agrogazda Kft elsődleges célja a nemzetközi kiállításon külföldi viszonteladó partnerek keresése volt. Saját fejlesztésű LD-Agro területmérőinkkel és GPS-es sorvezetőinkkel így szeretnénk kiszolgálni most már a hazai piacon túl Európa több országában is az igényeket.

Az LD-Agro Mg Navigátor, Mg Navigátor V2, LineGuide 300 és LineGuide 800 sorvezető GPS-ekre meglepő módon nemcsak Nyugat-Európában, hanem a keleti régióban is felfigyeltek partnereink. Így a 2014-es évtől az LD-Agro területmérők és sorvezető GPS-ek megvásárolhatóak lesznek Németországban, Ausztriában, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Szerbiában, Horvátországban, Romániában, Bulgáriában, Ukrajnában és Oroszországban is.

IMG_8703.jpg

Elstartolt az ldagro.com weboldal, melyen angol nyelven is megtalálhatók termékeink, illetve a nagy igényre való tekintettel létrehoztunk egy német nyelvű weboldalt is. Az agriwebshop.de weboldalon külföldi ügyfeleink részletes információkat kaphatnak nemcsak az LD-Agro sorvezetőkről, területmérőkről, hanem az általunk forgalmazott egyéb mezőgazdasági mérőműszerekről, nedvességmérőkről, laborfelszerelésekről is.

Köszönjük meglévő ügyfeleinknek, hogy közös együttműködésünk révén elősegítették fejlődésünket! A 2014-es évben tehát még magasabb színvonalon igyekszünk kiszolgálni ügyfeleinket Magyarországon, és már határainkon túl is!

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat