Találkozz velünk az Odisys nyílt napon!

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft: széles termékpaletta, saját fejlesztések!

Az Odisys Bt. egy évvel a telephely avató, bemutató után idén ismét megrendezi a már hagyományosnak mondható nyílt napját.
LineGuide300_hostess.jpg
Ezúttal a hangsúly az iroda melletti területre helyezik, amin néhány munkagépet szeretnének megmutatni az azok iránt érdeklődőknek munka közben. A beutatásra kerülő gépek között lesz Nobili szárzúzó, Lemken eke és tárcsa. Goldoni traktor és kertészeti gépek.A tavalyi évben negy sikere volt a a traktoros ügyességi versenynek, így ezt az idei évben is megrendezik. Hasonlóan ez elmúlt évihez, most is Goldoni traktor és egy eszköz lesz a versenygép.

Az Agrogazda.hu mérőműszerek Kft. csapata a tavalyinál szélesebb termékpalettával vár minden kedves érdeklődőt, akik megtekinthetik és ki is próbálhatják a saját fejlesztésű LD-Agro márkanév alatt futó automata kormányzási rendszert.

Mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb GPS-es sorvezetőt, akár kisebb, akár nagyobb területen gazdálkodik: MG Navigátor, Mg Navigátor V2, Line Guide 300, Line Guide 800. Kollégáink készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre, keresse az Agrogazda standját!

A nyílt nap időpontja : 2014. 10. 21. 9:00

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat