Újdonság a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon!

A Landasin-Agrogazda Kft. szeretettel várja idén is a 2014. szeptember 10-én kezdődő Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon a Színsor 15-16-os standján.

Figyelem! Újdonság!
Amennyiben szeretne meglátogatni minket, idén először minden Landasin-Agrogazda Kft. látogatónak ingyen belépőjegyet biztosítunk!
bábolnai gazdanapok.jpg
Önnek nem kell mást tennie, mint e-mailben (info@agrogazda.hu) jelezni szándékát felénk és a következő adatokat megadnia: név, cégnév, beosztás, cím, telefonszám, e-mail cím, melyik termékünk érdekli.

Ezt követően e-Mailben kap tőlünk egy linket, amelyre kattintva regisztrálhat. A regisztrációt követően e-mail-ben kapja meg az ingyenes belépésre jogosító meghívóját, melyet kinyomtatva magával kell vinnie a kiállításra. A meghívójával a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet az agrárkiállításra.

A kiállítás területén pedig szeretettel várjuk már mindenki által ismert termékeinkkel: GPS-es sorvezetőinkkel, területmérőinkkel, gyors nedvességmérőinkkel, gabona beltartalmi elemzőinkkel és egyéb saját fejlesztésű LD-Agro márkanéven futó termékeinkkel, fejlesztéseinkkel a Színsor 15-16-os standján!

Gárdai Lola
Landasin-Agrogazda Kft.
70/6186225

 

Ha tetszett a hír oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat