Laborfelszerelés » NIR Beltartalmi elemzők

Infracont XGrain

Termék ára:

8.540.000 Ft + ÁFA

Kosárba db
Leírás

Egy pontos, modern, megbízható gabona beltartalmi elemzőt keres, mely az egész szemes kalászos gabonák és olajos magvak, valamint lisztek beltartalmi paramétereinek mérésén kívül, hektolitersúly mérésére is alkalmas? Az ideális választás az Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző!

-   Az elérhető összes egész szemes termény kalibráció jár a műszerhez   Infracont XGrain_5.jpg 
-   Közép-európai mintákból készült rendkívül pontos kalibrációkkal
-   Beépített hektolitersúly-modul
-   Minta előkészítés nélküli mérés
-   InfraCloud - Felhőalapú internet kapcsolat
-   Innovatív egyedi infravörös optika
-   8”-os színes érintőképernyős LCD kijelző
-   Beépített grafikus nyomtató
-   Könnyű kezelhetőség, ergonómia
-   Karbantartás mentes
-   Hordozható kivitel, 12V-os működés


Fedezze fel az Infracont XGrain egyedülálló technológiai előnyeit, melyek új dimenziókat nyitnak a gabona beltartalmi elemző készülékek terén!

Az Infracont XGrain a legújabb és legnagyobb tudású beltartalmi elemző az Infracont gyártású gabona minőség vizsgálók között. Professzionális infravörös gabona- és lisztelemző készülék egész szemes kalászos gabonák és olajos magvak, valamint lisztek beltartalmi paramétereinek mérésére, beépített hektolitersúly modullal kiegészítve. Az elődjéhez hasonlóan ez is olyan műszer a gabona beltartalmi elemzők közt, melynek felhasználása a garatos kivitelének köszönhetően jóval egyszerűbb és kényelmesebb, mint a mintatartós készülékeké. Így nem igényel a minta előkészítést sem, maximum hántolást! A Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző automatikusan beállítja a különböző terményfajtákhoz szükséges optimális mérési rétegvastagságot, és a minták tömörítését is elvégzi. Lehetővé teszi mind az egész magvak, mind a lisztek összetételének beltartalmi analizálását. Az Infracont XGrain nem csupán egy egyszerű gabona beltartalmi elemző. Innovatív technológiájával, a 8"-os kijelzőn keresztül biztosít egyszerű és intuitív kezelhetőséget. Felhőalapú InfraCloud alkalmazás segítségével pedig számítógépről, telefonról vagy tabletről is bármikor elérhető.

XGrain_2.jpg


Az Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző nem csupán egy eszköz - ez egy eszköz a sikerhez. A pontos mérési eredmények amelyeket nyújt, biztosítják a precíziót és a hatékonyságot, amelyek nélkülözhetetlenek a napi munkában!

Az XGrain a legújabb technológiai fejlesztésekkel és kutatási eredményekkel rendelkezik, ami biztosítja, hogy Önnek soha többé nem kell kompromisszumot kötnie az adatok pontossága és az eszköz hatékonysága között. Az Infracont XGrain egyszerűen kezelhető, de mégis fejlett, minden igényt kielégítő technológiát képvisel. A közeli-infravörös gabonaelemző műszerek közül a rácsos monokromátorral működő készülékek a prémium kategóriát képviselik, hiszen ezek a készülékek adják a legpontosabb eredményeket, így az Infracont XGRain gabona beltartalmi elemző is ezt nyújta.

A speciális infravörös optika és mintakezelési technika alkalmazása kiváló rövid és Infracont XGrain_6.jpg hosszú távú stabilitást eredményez. Egyedi optikai kompenzációs rendszerének köszönhetően az Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző eredményeit nem befolyásolja sem a minta, sem a környezet hőmérséklete és nincs szükség bemelegedési időre sem. Az Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző 1 perc alatt több száz elemi mérést végez, amely biztosítja a kiváló reprodukciót, és lehetővé teszi a gabonák, olajos magvak és lisztek pontos mérését minta előkészítés nélkül, kivéve napraforgónál, amit hántolni szükséges.

A mérési eredmények az Infracont XGrain gabona minőség vizsgáló beépített hőnyomtatója segítségével a mérés végén, vagy akár később ki is nyomtathatók. Az XGrain gabona beltartalmi elemző műszer gyárilag előállított és tesztelt magyar kalibrációkkal kerül forgalomba. A gabona minőség vizsgáló előlapján található USB csatlakozó lehetőséget nyújt többek között a szoftver és a kalibrációk frissítésére, továbbá a tárolt mérési eredmények mentésére.


Pontosság mindenek felett! Az Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző műszer Közép-európai mintákból készült rendkívül pontos kalibrációkkal kerül forgalomba!

A szkenner típusú Infracont XGrain gabona minőség vizsgáló készülékekre közös kalibrációk készülnek ismert mintasorozatokkal MLR (Multiple Linear Regression) módszerrel. A pontoság garantálásához, a gabona mintákat a világ minden helyéről gyűjtik, minden évből. A legtöbb minta értelemszerűen közép európai gazdaságokból kerülnek ki, melyekből a kalibrációk készülnek. Ezért tud kiemelkedő pontosággal dolgozni a készülék, mert rengedetg mintából készül el a kalibráció, ami ráadásul minden éveben pontosodik is az újabb mintáknak köszönhetően.

A webáruházunkban kapható Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző műszer - az elérhető összes egész szemes terményre előprogramozott - kalibrációval kapható, de opcionálisan porított anyagokhoz való kalibrációk is elérhetőek, melyekhez kiegészítő lisztküvetta szükséges. Ezt megrendeléskor mindenképp jelezni kell! Ezek pontos méréséhez ugyanis a gabona beltartalmi elemző műszerbe egy mintatartó eszköz beépítése szükséges a mérőcellába. A kalibrációk az Infracont  gabona beltartalmi elemző műszerek esetén az egyik műszerről a másikra átvihetők. Az Infracont XGrain gabona beltartalmi elemzőket opcionálisan a felhasználó igényének megfelelő kalibrációkkal is szállítjuk.

Egész szemes termények mérhető komponensei

TerményekMérhető paraméterek
Búza:sikértartalom, fehérje, nedvesség, Zeleny-index, W, hektolitersúly 
Őszi árpa, tavaszi árpa:fehérje, nedvesség, hektolitersúly 
Durum:sikértartalom, fehérje, nedvesség
Rozs, tritikálé:fehérje, nedvesség
Zab:nedvesség, hektolitersúly 
Kukorica:fehérje, nedvesség, keményítő, olaj, hektolitersúly
Repce:olaj, olaj (száraz anyagra vonatkoztatott) nedvesség
Szója:fehérje, fehérje (száraz anyagra vonatkoztatott), olaj, olaj (száraz anyagra vonatkoztatott), nedvesség, hektollitersúly
Napraforgó (hántolt): nedvesség, olaj, olajsav
Borsó:nedvesség
Bab:nedvesség, fehérje
Búzaliszt:sikértartalom, nedvesség, hamu, fehérje
Durumliszt, szójadara (extrahált), rizs (hántolt):fehérje, nedvesség
Kukoricaliszt:olaj, fehérje, nedvesség
Rizs (hántolatlan):nedvesség


A mérhető termények elérhető kalibrációit, pontos mérési tartományát és pontosságát az alábbi linken érheti el:

Infracont_sgrain_es_xgrain_keszulekek_gyari_kalibracioi.pdf

Amennyiben a fentiek közül bármely lisztküvetta vagy más porított anyagokhoz való kalibrációval szeretné megrendelni az Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző készüléket, vagy az opcionális kalibrációk ára felől érdeklődne, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A fentieken felül az Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző műszer beépített kalibráció-módosító programmal is rendelkezik, de opcionálisan Windows alatt futtatható kalibráló program is rendelhető hozzá!

Infracont XGrain_10.jpg

Innovatív egyedülálló infravörös optika

A gabona beltartalmi elemzők piacán az Infracont XGrain áll a csúcson, köszönhetően az innovatív SBCS ('Singe Beam Compensation System') optikai elrendezésnek. Az Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző képességeivel együtt, ez az elrendezés egyedülálló pontosságot biztosít, messze meghaladva a hagyományos megoldásokat.


Nem csak egy elemző – egy prémium kategória

Az Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző rácsos monokromátorral működik, XGrain_5.jpg biztosítva ezzel a legpontosabb eredményeket a közeli-infravörös gabonaelemző műszerek között. Ezen túlmenően, az ergonomikus kialakítás, az intuitív szoftver és nagyméretű 8” átmérőjű, nagy felbontású és fényerejű, érintőképernyős kezelőfelülete prémium élményt biztosít a felhasználók számára. A műszer szoftverének felhasználói felülete letisztult és könnyen áttekinthető, így kezelése egyszerű, nem igényel semmilyen előképzettséget.


Beépített hektolitersúly-modul

Az Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző műszer beépített hektolitersúly-moduljának segítségével lehetővé teszi a XGrain_8.jpg termények fajsúlyának és beltartalmi értékeinek egy lépésben történő vizsgálatát. Ennek következtében nincs szükség külön hektolitersúly mérő berendezésre, és megtakarítható a külön hektolitersúly méréssel töltött idő is. A hektolitersúly eredmények rákerülnek a kinyomtatott mérési bizonylatokra a többi beltartalmi paraméterrel együtt.


Beépített grafikus hőnyomtató

Az Infracont XGrain beépített hőnyomtatóval rendelkezik, így a műszer a mérési Infracont XGrain_4.jpg eredményekről a mérés után közvetlenül automatikusan mérési bizonylatot tud nyomtatni tetszőleges példányszámban. Emellett a korábbi mérési eredmények és mérési statisztikák utólag is kinyomtathatók. A kinyomtatott mérési bizonylatokon a mérési eredmények mellett a mérés egyéb paraméterei, pl. a mérés dátuma és pontos ideje, a minta egyedi azonosítója, és a műszer üzemeltetője is szerepel.


InfraCloud - Felhőalapú internetkapcsolat

Az Infracont XGrain – az üzemeltetési helyén rendelkezésre álló internet kapcsolat esetén – az InfraCloud alkalmazás segítségével számítógépről, telefonról vagy tabletről is elérhető. A mérés után a mérési adatok feltöltésre kerülnek az InfraCloud felhőben lévő adatbázisába, megjelennek a műszer által aktuálisan mért adatok, de a történeti adatok is megtekinthetők és letölthetők. Emellett számos egyéb funkció áll rendelkezésre a műszerek távoli menedzselésére.


Gondoljon csak bele, mennyi lehetőséget hagy veszni, ha nem használja a legjobb technológiát a gabonájának beltartalmi elemzésére! Az Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző használatával soha többé nem kell aggódnia a pontatlan adatok vagy a hibás elemzések miatt! 

Adatok és technikai paraméterek:

Kijelző: 8” méretű, 1024x768 színes TFT
Kezelő felület:Érintőképernyő (kapacitív)
Mérési idő:~1 perc
Mérési felület:40 cm2
Mérőcella rétegvastagság:4 és 33 mm közt (automatikus)
Minta mennyiség:kb. 300 cm3 (búza esetén, HL-méréshez)
Optika:Rácsos monokromátor
Hullámhossz tartomány:790-1064 nm
Hullámhossz pontosság:0,1 nm
Hullámhossz reprodukció:0,02 nm
Detektor:Si PIN dióda
Fényforrás:Halogén lámpa (12V/20W)
Belső számítógép és operációs rendszer:Toradex Colibri iMX6DL, Linux
Nyomtató:Beépített grafikus hő nyomtató
Csatlakozások:3 x USB 2.0 port; LAN; WIFI
Működési hőmérséklet tartomány:10 - 45°C
Teljesítmény felvétel: 50 VA
Tápegység:100-240 VAC/12V/10A
Méretek (Sz x Mag. x Mélység):350x430x330 mm
Súly:13kg

Termék ára:

8.540.000 Ft + ÁFA

Kosárba db
Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

Kapcsolódó termékek:

Kapcsolódó videók:

Kapcsolódó dokumentumok:

Infracont XGrain gabona beltartalmi elemző használati útmutató (pdf - 5.11mb)

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat