Laborfelszerelés » NIR Beltartalmi elemzők

Infracont XGrain

Leírás

Beltartalmi elemzővel mérni egész szemből, mintaelőkészítés nélkül? Az egyik legpontosabb és legmodernebb gabona minőség vizsgálót keresi elérhető áron? A továbbfejlesztett Infracont XGrain beltartalmi elemző hektóliter súlyt is mér, ez az ideális választás!


XGrain alapkép nagy.jpg- A kalibrációk magyar növénykultúrákból fejlesztve a legnagyobb pontosság érdekében


- A legfontosabb beltartalmi jellemzők és a hektóliersúly egyidejű mérése

- Egész szemes termények, de akár lisztek beltartalmi mérése is

- 8”-os színes érintőképernyős LCD kijelző a beragadó gombok elkerülése érdekében

- Beépített grafikus nyomtató, mely a beltartalmi elemzések dokumentálását segítik és a félreértések így könnyen elkerülhetők

  A Infracont XGrain a legújabb és legnagyobb tudású beltartalmi elemző az Infracont gyártású gabona minőség vizsgálók között. Az elődjéhez hasonlóan ez is olyan műszer a beltartalmi elemzők közt, melynek felhasználása a garatos kivitelének köszönhetően jóval egyszerűbb és kényelmesebb, mint a mintatartós készülékeké. Így nem igényel a minta előkészítést sem, maximum hántolást! A Infracont XGrain beltartalmi elemző automatikusan beállítja a különböző terményfajtákhoz szükséges optimális mérési rétegvastagságot, és a minták tömörítését is elvégzi. Lehetővé teszi mind az egész magvak, mind a lisztek összetételének beltartalmi analizálását!

Egyszerűen kezelhető, de mégis fejlett, minden igényt kielégítő technológiát keres? Infracont XGrain beltartalmi elemző!

A speciális infravörös optika és mintakezelési technika alkalmazása kiváló rövid és hosszú távú stabilitást eredményez. Egyedi optikai kompenzációs rendszerének köszönhetően a Infracont XGrain beltartalmi elemző eredményeit nem befolyásolja sem a minta, sem a környezet hőmérséklete és nincs szükség bemelegedési időre sem!

A Infracont XGrain beltartalmi elemző 1 perc alatt több száz elemi mérést végez, amely biztosítja a kiváló reprodukciót, és lehetővé teszi a gabonák, olajos magvak és lisztek pontos mérését minta előkészítés nélkül, kivéve napraforgónál, amit hántolni szükséges.

XGrain nyomtatós.jpgA mérési eredmények a Infracont XGrain gabona minőség vizsgáló beépített hőnyomtatója segítségével a mérés végén, vagy akár később is kinyomtathatóak. Ez a beltartalmi elemző műszer gyárilag előállított és tesztelt magyar kalibrációkkal kerül forgalomba. A gabona minőség vizsgáló előlapján található USB csatlakozó lehetőséget nyújt többek között a szoftver és a kalibrációk frissítésére, továbbá a tárolt mérési eredmények mentésére.

A kiváló fényerejű, színes 8” méretű, érintőképernyős LCD kijelző biztosítja mind az egyszerű kezelést, mind a fejlett adat ki- és beviteli lehetőségeket. 

InfraCloud - Felhő-alapú internet-kapcsolat

Felfő2.jpgAz Infracont XGrain – az üzemeltetési helyén rendelkezésre álló internet kapcsolat esetén – az InfraCloud alkalmazás segítségével számítógépről, telefonról vagy tabletről is elérhető. A mérés után a mérési adatok feltöltésre kerülnek az InfraCloud felhőben lévő adatbázisába, megjelennek a műszer által aktuálisan mért adatok, de a történeti adatok is megtekinthetők és letölthetők. Emellett számos egyéb funkció áll rendelkezésre a műszerek távoli menedzselésére. Az InfraCloud eléréséhez ingyenes PC-s és telefonos szoftver letölthető.

Elérhető kalibrációk a Infracont XGrain beltartalmi elemzőhöz

A szkenner típusú Infracont XGrain gabona minőség vizsgáló készülékekre közös kalibrációk készülnek ismert mintasorozatokkal MLR (Multiple Linear Regression ) módszerrel. A kalibrációkat a Infracont XGrain gabona minőség vizsgáló készülékekbe is a gyártás során visszik be. Opcionálisan liszt kalibráció beprogramozására is van lehetőség, amit megrendeléskor jelezni kell. Ennek pontos méréséhez ugyanis a beltartalmi elemző műszerbe egy 420.000.- Ft értékű liszt mintatartó eszköz beépítése szüksges a mérőcellába! A kalibrációk a Infracont XGrain gabona minőség vizsgáló műszerek esetén az egyik műszerről a másikra átvihetők. A Infracont XGrain beltartalmi elemzőket a felhasználó igényének megfelelő, -az összes elérhető terményre előprogramozott-  kalibrációval szállítjuk, melyek akövetkezők lehetnek:

 Termék 

Nedvesség 

 Fehérje 

 Sikér 

 Olaj 

 Olajsav 

 Keményítő 

 Zeleny-index 

 W-érték 

 Hamu 

 HL-súly 

Búza

+

+

+

-

-

-

+

+*

-

+

Árpa

+

+

-

-

-

-

-

-

-

+

Kukorica

+

+

-

+

-

+

-

-

-

-

Liszt

+

+

+

-

-

-

-

-

+

-

Durum liszt

+

+

-

-

-

-

-

-

+

-

Szójadara

+

+

-

-

-

-

-

-

-

-

Durum

+

+

+

-

-

-

-

-

-

-

Rozs

+

+

-

-

-

-

-

-

-

-

Triticale

+

+

-

-

-

-

-

-

-

-

Repce

+

-

-

+

-

-

-

-

-

-

Szója

+

+

-

+

-

-

-

-

-

-

Napraforgó (hántolt)*

+

-

-

+

+

-

-

-

-

-

Rizs

+

+

-

-

-

-

-

-

-

-

A fentieken felül a Infracont XGrain gabona minőség vizsgáló műszer beépített kalibráció-módosító programmal is rendelkezik, de opcionálisan Windows alatt futtatható kalibráló program is rendelhető hozzá!

garancia.jpgSzervíz?! (Nem lesz rá gyakran szüksége, de ha mégis!)

Az Infracont gabona minőség vizsgáló műszerekhez már közel 20 év óta elismert színvonalú, az egész ország területére kiterjedő szervizt és kalibrációs hátteret biztosított!


Ahogyan a Mininfra készülékhez, a Infracont XGrain-hez is 2 év gyári garancia jár!

Hogyan kell használnom a Infracont XGrain gabona minőség vizsgáló műszert?

A Infracont XGrain beltartalom elemző műszer kezelése szakértelmet nem igényel. Egy mérés a garat megtöltéséből, valamint egy nyomógomb megnyomásából áll. A mérésadatok, a mérés sorszáma, valamint a méréssel kapcsolatos egyéb adatok kijelzése a képernyőn történik, ill. igény szerint kinyomtathatók.

Ha egy igazán pontos és könnyen használható, magyar gyártmányú készüléket szeretne gyorsan elérhető szerviz szolgálattal, rendelje meg most a Infracont XGrain beltartalmi elemzőt! 

Ha tetszett a termék akkor oszd meg ismerőseiddel!

HOZZÁSZOLÁSOK
Hozzászolások a termékről, írjon Ön is!

» A hozzászoláshoz kérem jelentkezzen be.

Agrogazda.hu mérőműszerek Kft.

Pályázat